Ceres Park / Aarhus Stadion (Foto: Nicklas Jacobsen)

Dagens træningsobservationer: Tempo, tempo, tempo


| Jonas Roulund |

Efter en regnfuld formiddag var træningen rykket til Ceres Parks lækre bane, hvor særligt forsvarets venstre side var interessant at følge.

Med et pivåbent transfervindue sker der ting og sager for tiden, men de tilbageværende spillere skal selvfølgelig stadig forberede sig frem mod weekendens kamp, og det foregik i dag i regnvejr på Ceres Park.

Hvornår: Torsdag den 31. august kl. 11.00-12:30.

Hvor: Ceres Park, Stadion Allé 70.

Fraværende spillere: Mads Emil Madsen, Thomas T. Kristensen, Benjamin Hvidt og Kevin Yakob.

Adam Daghim er taget til Østrig, og TK befinder sig pt. i Italien, mens Mads Emil Madsen fortsat døjer med en skade af uvis karakter. Yakob og Hvidt er fortsat langtidsskadet, mens der til gengæld var glædeligt gensyn med Gift Links, som var tilbage for fuld power til dagens træning.

Gift Links overvejer sine muligheder med bolden (Foto: Nicklas Jacobsen / KSDH.dk)

Træningens forløb

Dagens KSDH-repræsentant ankom først til dagens træning med en halv time tilbage, men med TK’s forestående transfer – og eventuelle muligheder for erstatninger – var det alligevel spændende at se, hvad der foregik.

Træningen var rykket til Ceres Park grundet de urimelige mængder regn, som formiddagen bød på, og stadionbanen var derfor at foretrække.

Der blev spillet til to mål med det, der lignede en A-kæde med Mølgaard som venstre stopper, Tingager i midten og Akoto på højre stopper.

Samtidig indtog Tobias Bech den ene offensive midtbaneposition på samme hold.

Tobias Mølgaard (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

– Five, four, three, two… lød det, hver gang bolden gik ud over sidelinjen. Tempo var et klart fokus ved træningen, hvor Uwe talte ned, når bolden røg ud af spil for at få spillet hurtigt igang igen.

Vi fik den stærke Beijmo-Mortensen-forbindelse bekræftet gang på gang, når flotte indlæg blev serveret for den knivskarpe spydspids, som gang på gang sendte kuglen i mål under træningen.

Links blev sommetider trukket lidt ud af spillet for at spare ham, men ellers var der god energi på spillerne, som virker klar til weekendens udfordringer.

Som en sidste note blev en lyshåret krøltop spottet på stadion i selskab med fire midaldrende mænd (agenter?), men undertegnede kunne ikke spotte, om der var tale om en eventuel ny signing, og AGF er endnu ikke vendt retur i forhold til en kommentar.

OPDATERET: Det ser ud til, at der var tale om Julius Bech fra italienske Spezia: Julius Beck på vej til at skifte til AGF

Dagens træningstanker

Tempo skal der nok blive brug for, når Midtjylland venter på søndag, og Rösler ønsker med stor sandsynlighed at udnytte, at FCM spiller europæisk torsdag aften.

Med en energisk start mod en række halvtunge ben kan AGF muligvis ryste FC Herning fra kampens begyndelse.

Vi kunne desuden se Mølgaard som erstatning for TK i venstre forsvarsside, mens Akoto agerede højre stopper, og det tyder på, at Anker må vente lidt på sin første startplads i AGF.

Det ligner samtidig, at Tobias Bech bliver foretrukket frem for Duelund på søndag, mens Kahl fortsat holder Links ude af startopstillingen, selvom sydafrikaneren udviste god energi og højt humør på sin venstre wingback-position.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.