Foto: Kronborgfotos

AGF-dronen: Landsholdsoverblik og TK-pris til debat


| Jonas Roulund |

I dag ser vi blandt andet nærmere på landsholdspræstationerne i dagens AGF-overblik.

Tobias Bech er efterudtaget til det danske U21-landshold, og så er Kenneth Emil Petersen ude med riven efter TK’s rekordtransfer.

Her er dagens hviie overblik – god læselyst!

Bech og Beck viser sig frem i rødt og hvidt

Julius Beck agerede kaptajn, da Danmarks U19-landshold vandt 1-0 over Polen i går aftes. I dag er Tobias Bech så udtaget til U21-landsholdet, hvor han erstattet Daramy.

Der er også flere landsholdsnyheder med Peacock-Farrell og TK indblandet, og du kan blive opdateret på det hele lige her: Landsholdsoverblik: Bech udtages til U21 – Bailey indkasserede fire

KEP: TK har ikke spillet sig til det

Ifølge TV 3 Spors fodboldkommentator, Kenneth Emil Petersen, har TK ikke gjort sig fortjent til den pris, som Udinese nu har betalt AGF.

Han medgiver, at der er potentiale i Galten-drengen, men er overrasket over, at Stig Inge Bjørnebye formåede at hente så mange millioner ind på salget.

Du kan læse kommentatorens betragtninger om transferen lige her:

Thomas “TK” Kristensen (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Ellers er der lidt ro på De Hviie nyheder for tiden, så i mellemtiden vil vi da opfordre til at læse lidt op på alt om det kommende nye stadion for enden af Stadion Allé.

Her kan du blandt andet bliver klogere på, hvad erhvervslivet siger til projektet, mens skæringsdatoerne og sponsorfaciliteterne også bliver gennemgået.

God hviiekend!

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.