• Forside
  • AGF Nyheder
  • Landsholdsoverblik: Bech udtages til U21 – Bailey indkasserede fire

Foto: Kronborgfotos

Landsholdsoverblik: Bech udtages til U21 – Bailey indkasserede fire


| Alexander Hjorth Jensen |

Her får du overblikket over, hvilke AGF’ere der har været i aktion på deres landshold. Derudover er Tobias Bech blevet efterudtaget for Danmarks U21-landshold.

I går tabte det danske U21-landshold til Frankrig, men nu skiftes der ud i truppen på det danske mandskab. Mohammed Daramy udgår nemlig af den danske U21-trup, da Kasper Hjulmand har indkaldt den unge kantspiller til herrelandsholdets kamp mod Finland. Det skyldes, at Vallys, som fik debut for A-landsholdet od San Marino, er blevet skadet.

Dette har vist sig at være en glædelig nyhed for AGF’s Tobias Bech, da U21-landstræner Steffen Højer har udtaget AGF’s offensivspiller, Tobias Bech, til den kommende venskabskamp mod Slovakiets U21-hold.

Tobias Bech jubler på Ceres Park.
Foto: Kronborgfotos

En træls aften i Slovenien

Modsat Tobias Bech, så er humøret nok ikke højt hos AGF-målmand Bailey Peacock-Farrell, der er førstemålmand for det nordirske landshold. Derfor var Bailey naturligvis at finde mellem stængerne, da Nordirland gæstede Slovenien. Et sted Danmark spillede 1-1 tidligere i år.

Desværre for Bailey og resten af det nordirske mandskab, så måtte AGF-keeperen hente bolden ud af eget net hele fire gange, inden dommeren kunne fløjte kampen af med slutstillingen 4-2.

Bailey Peacock-Farrell på vej på banen i sin debut for AGF på Ceres Park.
Foto: Matti Kronborg

Den eneste anden AGF’er, der er udtaget til et A-landshold, er Mikael Anderson, som er udtaget til Islands landshold, der i aften møder Luxembourg. En kamp det islandske mandskab nok skal vinde for at holde drømmen om kvalifikation til EM i live.

Kaptajn Beck

Ét af De Hviies nyeste indkøb, den talentfulde midtbanemand Julius Beck, var i går i aktion for Danmarks U19-mandskab, der vandt 1-0 over Polens U19-landshold.

Beck var blevet valgt som anfører for U19-holdet, som også har Adam Daghim i truppen. Julius Beck var midterste mand på midtbanen i en 4-3-3 formation.

Julius Beck i AGF-trøje.
Foto: AGF.dk

Thomas “TK” Kristensen er som bekendt smuttet til Italien, men i går var han i Frankrig med Danmarks U21-landshold. Her blev det desværre til et 4-1 nederlag. Undervejs i kampen brændte TK en kæmpe chance lige foran Frankrigs mål.

På Danmarks U17-landshold var AGF også repræsenteret, da unge Rasmus Düring var udtaget. U17-holdet mødte i går Italien, men tabte 3-1. Düring startede ikke inde.

Vi vil løbende følge op på AGF’ernes optrædender i de kommende dage – og håber selvfølgelig at se Tobias Bech i kamp for U21-landsholdet til kampen mod Slovakiet på mandag klokken 18.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.