Foto: Matti Kronborg

AGF-dronen: Kampreaktioner, overfald og Lyden AGF


| Jonas Roulund |

Lyden AGF er i dag ude med et nyt afsnit, hvor den tidligere AGF’er, Thomas Juel-Nielsen, afslører interessante ting om sin fortid og fremtid. Derudover er der selvfølgelig reaktioner og analyse af gårsdagens begivenheder på Ceres Park.

Vi kom ikke videre. Men vi fik rejse os og bevist, at AGF hører til i Europa.

Kampen mellem AGF og Club Brugge kommer selvfølgelig under kærlig behandling i dagens hviie overblik, hvor vi også runder en træls nyhed om en ung belgisk forbryder.

God læselyst!

Efter Brugge: En bittersød fornemmelse

En 1-0 sejr i går var ikke nok, til at sikre AGF videre avancement i Conference League-kvalifikationen. Dermed er årets europæiske eventyr slut, men der er meget at tage med videre, ifølge cheftræner, Uwe Rösler:

– Det giver en masse erfaring. Vi skulle måske have testet mod et hold af lignende standard i opstarten. Der er bare et andet tempo, end vi er vant til at møde. Men i dag var vi bedre forberedt end i første møde, og det er vigtigt for moralen. Vi gik ikke videre, men vi kom ud med en sejr over Brugge, og det er et stort resultat, siger Uwe Rösler.

Også Beijmo er glad for gårsdagens præstation:

– Jeg er stolt af holdet, fansene og klubben som helhed for præstationen i aften. Vi viser, at vi kan besejre et rigtig god fodboldhold, fortæller wingbacken blandt andet.

Felix Beijmo i kamp på Ceres Park.
Foto: Kronborgfotos

Og på den modsatte side af kridtstregenerne var der også anerkendelse at hente. Club Brugges cheftræner er således ude med ros til AGF:

– De er en god, sammenspillet enhed, der er meget loyale overfor deres spilsystem. Så det er ikke et nemt sted at komme på besøg, og jeg er imponeret over det, Stig og Uwe er i gang med at bygge op her, fortæller Ronny Deila.

Du kan opleve eller genopleve det hele via vores nedtakt lige her: AGF – Club Brugge: Europæisk oprejsning for enden af regnbuen

Og så er der desværre også malurt i bægeret. Østjyllands Politi meddeler nemlig, at en ung belgier et blevet fremstillet i grundløvsforhør efter at ave frarøvet en fodboldtrøje fra en 14-årige AGF-fan.

Analyse og karakterer: Grundstenene for fremtidige europæiske drømme er lagt

Hvis du vil have lidt mere perspektiv på AGF’s europæiske eventyr, så kan du dykke ned i Alexander Witveds glimrende analyse her, hvor de nye spillere, ungdommen og det generelle udtryk bliver vendt.

Analyse: Grundstenene for fremtidige europæiske drømme er lagt

Og så er der uddelt karakterer til spillerne efter kampen. Her får især TK positive ord med på vejen, mens Magnus Knudsen til gengæld halter lidt efter. I Gruppen for AGF Fans på facebook blev kampens spiller desuden kåret i samme omgang:

– Michael Akoto blev valgt som MOTM med 60 % af stemmerne. Den genfødte Eric Kahl tager andenpladsen med 13 % af stemmerne, mens Mikael Anderson nupper tredjepladsen med 9 % af stemmerne.

Se alle spillerkarakterer her: AGF – Club Brugge: Spillerkarakterer og MOTM

Thomas Juel-Nielsen: Der kom for lidt ud af det

Husker du Thomas Juel-Nielsen? En forsvarsspiller, som blev hentet til AGF i 2017, spillede 10 gode kampe, og derefter ikke fik forlænget sin kontrakt stik mod forventningerne…

Ham har Lyden AGF nu taget en snak med, hvor han fortæller om sin tid i klubben, karrierens mindre heldige udvikling, og om at han håber at spille sig til en kontrakt med en Superligaklub igen snart.

– Nu sidder jeg her i dag og kan se tilbage på, at der bare er kommet alt for lidt ud af det efter det. Og det gør enormt ondt jo. For det er jo noget, man har kæmpet for, siden man startede til fodbold som 6-årig, og man blev professionel som 16-17 årig. Det er jo hele ens livsværk ,og det er noget, der betyder så meget for mig. Jeg elsker jo fodbold helt ind til knoglerne. Og det er hele ens identitet, fortæller Juel-Nielsen blandt andet. Du kan høre hele afsnittet her:

 

Og dermed nåede vi vejs ende – i de kommende dage kan du se frem til en grundig optakt og dækning af AGF – Hvidovre, og så bringer vi også nyt om Kongelunden.

Hav en skøn hviiekend!

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.