Uwe: Vi var i symbiose med fansene


| Jonas Roulund |

AGF rejste sig her til aften efter to nederlag i træk, da Club Brugge blev besejret 1-0 på Ceres Park. En god følelse og vigtig erfaring at tage med videre, ifølge cheftræner Uwe Rösler.

Uwe Rösler var en glad mand efter aftenens sejr over Club Brugge, men en journalist pirrede hans temperament på aftenens pressemøde.

Her vovede journalisten nemlig at spørge ind til følelsen efter at være røget ud af Conference League. Og det var ikke lige dét, Rösler ville fokusere på:

– Har du været på stadion i dag? Vi vandt i dag, og det er det, vi bør fokusere på, sagde han kontant, inden han kom med sin analyse af aftenens begivenheder:

– Vi havde lært en lektie i Belgien, og vi steppede i den grad op i dag. Desværre kunne vi ikke få det andet mål i første halvleg, men vi blev ved og ved i en fantastisk symbiose med fansene, fortæller cheftræneren.

Uwe Rösler (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

God konkurrence på alle pladser

Dagens startopstilling var, som lovet, præget af en række ændringer i forhold til, hvad vi er vant til at se. Akoto, Knudsen, Kahl, Serra og Peacock-Farrell var nemlig alle med fra start på bekostning af Hansen, Mortensen, Mølgaard og Mads Emil Madsen, som så til fra bænken.

Cheftræneren var glad for det, han så fra sine udvalgte:

– De nye klarede det godt i dag. Spillerne fortjente chancen, og de greb den i dag. Der er god konkurrence på alle pladser, og det er jeg glad for, fortæller Rösler.

Han tager desuden en masse positivt med sig fra det relativt korte Europa-eventyr, vi fik i denne sæson:

– Det giver en masse erfaring. Vi skulle måske have testet mod et hold af lignende standard i opstarten. Der er bare et andet tempo, end vi er vant til at møde. Men i dag var vi bedre forberedt end i første møde, og det er vigtigt for moralen. Vi gik ikke videre, men vi kom ud med en sejr over Brugge, og det er et stort resultat, fortæller cheftræneren.

På søndag klokken 14 venter Hvidovre så i Superligaen, og Rösler har endnu ikke besluttet, om der igen skal ændres i start-elleveren til den kamp:

– Jeg ved endnu ikke helt, hvor meget, der skal roteres til Hvidovrekampen, det vil vi se på i de kommende dage, forklarer Uwe Rösler.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.