Skip to main content


Foto: Matti Kronborg

AGF-dronen: Interviews med Bailey, “Bonaldo” og Backman


| Jonas Roulund |

Der er gang i den her på redaktionen, og vi går på hviiekend med en masse lækkert GF-indhold til folket.

Spillerne er glade, og vi ser frem mod SIF i dagens drone. Samtidig arbejdes der ihærdigt på at få vores interview med U17-træneren Niklas Backman klar til jer på skrift og lyd.

God fornøjelse!

Tilbage i tiden med… Bo Nielsen

“Bonaldo” var en stærk målskytte i sin tid i AGF, og nu har Lyden AGF taget en snak med den tidligere angriber, som fortæller om en turbulent tid i Aarhus.

Det kan du høre lige her:

Peacock-Farrell, Duen og Knudsen er klar til SIF

Peacock-Farrell har indtaget målet med ganske stabilt niveau her i sæsonstarten, og nu er han også snart klar til at flytte ind på Aarhus Ø, fortæller han til KSDH.dk:

– Jeg burde flytte ind i løbet af de næste par uger. Og ja, det er på Aarhus Ø, sagde Peacock-Farrell i interviewet, som du får i fuldt format lige her: Peacock-Farrell: Det er en skøn by

Bailey Peacock-Farrell (Foto: AGF.dk)

En anden, der også er faldet godt til i Aarhus, er Mikkel Duelund, som netop er blevet far. Han ser frem til weekendens opgør mod SIF med stor glæde:

– Jeg synes, vi er bedre end Silkeborg, specielt på hjemmebane. De er et rigtig godt hold, der er gode på kuglen, især på deres eget kunstgræs. Vi har en revanche til gode fra sidst, vi mødte dem på Ceres Park. Det var min debutkamp, og der fik jeg selv et chok over, hvor meget bedre Silkeborg var. Så jeg synes, vi har noget at bevise denne gang. fortæller Duelund blandt andet i vores interview her: Duelund om at blive far: Det er sindssygt

Du kan også høre vores norske midtbanemand, Magnus Knudsen, sætte lidt ord på forventningerne til weekendens opgør lige her: Magnus Knudsen: – Godt at komme i gang med mål

Analyse: Forsvaret er ikke så ring’ endda

Vores skribent, Alexander Witved, har taget et kig på forsvarets forfatning efter Bissecks afgang, og det ser tilsyneladende ikke så skidt ud endda:

– Da Yann Aurel Bisseck forlod AGF i det igangværende transfervindue for i stedet at rykke teltpælene til den italiensk modeby Milano og FC Internazionale Milano – bedre kendt som Inter – var frygten stor hos mange AGF-fans. Hvad skulle der nu ske og hvem skulle overtage fra tyskeren? Har vi fundet svaret? Her er lidt tanker om situationen bagtil: Analyse: Forsvaret i AGF har vist, at de er klar til ny hverdag

AGF – Silkeborg IF optakt

Søndag løber De Hviie igen på banen på Ceres Park. Denne gang står Silkeborg IF for tur, og Rösler skal muligvis være kreativ igen med sin startopstilling, da flere spillere sad over ved torsdagens åbne træning.

Du kan blive klædt på til opgøret med vores AGF – SIF optakt her.

I hviiekenden åbner U17-holdet sæsonen ude mod SIF, og i den forbindelse udkommer vi med et lækkert interview med Niklas Backman, som i dag agerer U17-træner i AGF. Her kan du blive klogere på talentarbejdet i klubben og afslutningen på Backmans spillerkarriere.

God hviiekend!

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle