Skip to main content


Foto: Matti Kronborg

Peacock-Farrell: Det er en skøn byAGF’s nye nummer 45, har det vidunderlige navn Bailey Peacock-Farrell, og ham fangede KSDH.dk’s udsendte efter gårsdagens træning på Fredensvang.

Han virker til hurtigt at have spillet sig på holdet, men samtidigt er den udlejede Burnley-målmand også hurtigt faldet til udenfor banen.

– Det er en skøn by. Jeg er virkelig faldet hurtigt til, og gutterne har virkelig været gode. De har blandt andet været med til at hjælpe mig med at finde et sted at bo. Klubben, spillerne og staben har virkelig budt mig godt velkommen. Så det har været en nem overgang at komme hertil fra England.

KSDH.dk’s udsendte var hurtig til at spørge om han var flyttet ind i sin nye lejlighed endnu, og om det mon kunne være på Aarhus Ø, da en stor del af truppen, inklusiv cheftræneren, bor på Aarhus Ø.

– Jeg burde flytte ind i løbet af de næste par uger. Og ja, det er på Aarhus Ø, sagde Peacock-Farrell og grinede.

Bailey Peacock-Farrell i kamp for AGF mod Hvidovre med hvidklædte AGF-fans i baggrunden.
Foto: Matti Kronborg

Vil udvikle sit spil

Mange i England har måske undret sig da den nordirske landsholdsmålmand valgte at skifte Premier League-klubben Burnley ud med AGF, men Bailey er glad for sit lejeophold.

Nogle kan måske se det som et skridt ned. Det er et anderledes type skifte. Jeg havde muligheder for at blive i England og spille, men jeg syntes at AGF var det sted hvor jeg kunne udvikle mit spil mest. For mig er det en ny liga, hvor der bliver spillet mere ud bagfra, så jeg syntes at det her var det næste skridt i min udvikling. Som sagt havde jeg tilbud i England, men jeg syntes at AGF var den bedste mulighed.

Samtaler var nok

Ofte har nytilkomne spillere en relation til en spiller i truppen, et stabsmedlem eller én der kender ligaen godt. Det er ikke tilfældet for den 26-årige målmand.

– Nej, jeg kendte ikke nogen i AGF eller nogen der har spillet i Danmark. Helt ærligt, så var det bare samtaler med træneren og sportsdirektøren. Det var alt jeg havde brug for. Mit skifte er fuldstændigt baseret på fodbold.

Og fodbold har han allerede fået spillet. For de fleste var det nemlig en overraskelse, da rutinerede Jesper Hansen pludselig var bænket mod FC Nordsjælland til fordel for den nytilkomne nordirer. Men Bailey er kommet for at spille – og det har han gjort. Søndag venter næste opgave, hvor Rösler endnu ikke har afsløret, hvem der står mellem stængerne. Dog er Bailey blevet lovet “a couple of games”, så mon ikke han får endnu en chance for at bevise sit værd, når Silkeborg kommer på besøg.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle