Skip to main content


Tilbage i tiden med… Bo Nielsen


| Rasmus Thomsen |

Med 39 mål for AGF i Superligaen er Bo Nielsen en af de mest scorende AGF-spillere i Superligaen nogensinde. I perioden 1998-2001 blev Bo Nielsen topscorer for AGF i tre sæsoner i træk – det sikrede bl.a. angriberen kælenavnet ”Bonaldo” opkaldt efter en vis brasilianer. I et nyt særafsnit af ”Lyden AGF” tager Bo Nielsen jer lyttere en tur tilbage i tiden, til en tid hvor AGF rodede rundt i bunden og træner-svingdøren gjorde spillerne rundtossede.

Patrick Mortensen, Morten ”Duncan” Rasmussen, Peter Graulund, Thomas Thorninger og Søren Andersen. Det er de fem spillere, der har scoret flere mål i Superligaen for AGF, end Bo Nielsen. Det er altså en flot liste af spillere, som ”Bonaldo” stadig pryder, her mere end 25 år efter at fynboen tiltrådte i AGF.

I denne særudsendelse af ”Lyden AGF” ser Bo Nielsen tilbage på tiden i Aarhus. I en tid hvor stadion blev ombygget. Trænerne kom og gik. Og AGF ofte endte på 10. pladsen i Superligaen. Det var i årene 1998-2001.

Den tidligere AGF-angriber Bo Nielsen.
Foto: Privat

Bo Nielsen slog til i en relativt sen alder. Som 25-årig, kom han til AGF. Tidligere havde han kun spillet få Superliga-kampe for Silkeborg IF, men ellers havde Nielsen primært gjort sig i Danmarksserien. Men fra dag ét i Aarhus slog han til. Og på sine tre sæsoner i Aarhus, blev han topscorer hvert år.

Derefter gik turen, noget modvilligt, videre med Silkeborg, da AGF gerne ville have penge i den slunkne klubkasse.

Hør hele historien her, når Bo Nielsen tager en tur tilbage i tiden:

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle