Skip to main content


(Foto: Thomas Berg)

AGF-dronen: Graulund-interview, Bisseck-klausul og pinsebold


| Jonas Roulund |

Så blev det torsdag, og vi har samlet alt det vigtigste om AGF i ét lækkert overblik lige her. 

De Hviie fyre holder pause i weekenden, men så er det jo godt, at AGF også har et kvindehold, som du kan bruge din tid på. Her er dagens hviigtigste nyheder.

God fornøjelse.

Bissecks frikøbsklausul er højere end først antaget

Lange-Yann er blandt Superligaens hotteste transferemner denne sommer, og indtil nu har Eintracht Frankfurt virket som den oplagte aftager af den store forsvarsstyrmand. Men ifølge B.T. er mægte AS Monaco nu også interesserede, og de beretter i samme omgang, at frikøbsklausulen er noget højere, end de 40 millioner, som Tipsbladet først har berettet om.

– Klausulen ligger således et pænt stykke over 50 millioner kroner, men håbet er i AGF, at der kan opstå budkrig mellem interesserede klubber, så prisen kan ryge i vejret – og på den måde vil man smadre den tidligere transferrekord fra salget af Albert Grønbæk til Bodø/Glimt til 25 millioner, skriver B.T. blandt andet.

Lad os håbe, at den 22-årige tysker bliver sendt afsted med et godt millionafsæt, når den tid kommer.

Gratis pinsebold på Ceres Park

Hvis du ikke helt ved, hvordan du skal få en Superliga-fri weekend til at gå, så er hjælpen nær.

AGF’s Gjensidige Kvindeliga-hold inviterer nemlig til kamp på stadion lørdag klokken 13 – og der er gratis entré.

– Det bliver godt at vende tilbage til Ceres Park, hvor vi har spillet nogle gode kampe på det seneste. Og vi håber igen at se mange mennesker til kampen på lørdag. Vi har før haft tilskuertal på små 1.500 i Ceres Park, hvilket er rigtig flot for kvindefodbold i Danmark, og med det gode vejr og udsigten til en spændende kamp, håber vi, at der igen kommer mange på lægterne på lørdag, siger chef for AGF Kvindefodbold, Marie Greve i en pressemeddelelse.

Interview med kongen af Aarhus – Peter Graulund

Vi har taget en snak med legendeangriberen, Peter Graulund, om alt fra manglende landsholdsbold til all stars-mandskab, og du kan læse første del af interviewet i dag, hvor den nuværende TV-kommentator svarer på KSDH-brugernes spørgsmål:

Er det rigtigt du har flyttet rundt på Stephan Petersens møbler efter en oprykningsfest i 2011?

– Det mindes jeg faktisk ikke, men jeg vil ikke sige, jeg ikke har. Jeg vil til gengæld sige, at da vi rykker op i sæsonen 2010/11, der er vi jo rykket op fire-fem runder før sæsonafslutningen, og jeg kan lige så godt sige det, som det er… Vi fejrede den oprykning i sygt mange uger. Der gik lidt fest i den til sidst, siger Graulund med et smil.

Du kan læse hele artiklen med Graulund lige her: Interview med Kongen af Aarhus – Peter Graulund

Vigtige pladser skal bookes nu

Vi runder dagens nyhedsoverblik af med tre aktuelle billetsalg:

Brøndby har i dag meldt ud, at de har solgt alle deres billetter til vores dyst den 4. juni, og der bliver dermed totalt udsolgt til sæsonens afsluttende brag på Ceres Park.

Derudover melder AGF, at der kun er ganske få billetter tilbage til Randers-kampen.

OG så skal du også huske at få booket plads til din søn/datter til årets fodboldskole, så de kan få AGF ind under huden fra barnsben:

– Fodboldskolen er et tilbud til alle U8 til U12 piger og drenge – uanset sportsligt niveau. Alle er velkommen – det handler om at vi sammen får en god oplevelse med fodbolden, skriver AGF på klubbens hjemmeside.

Dermed kom vi rundt om torsdagens GF-nyheder. Hav en laber aften.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle