Yann Bisseck (Foto: Matti Kronborg)

B.T: Bissecks frikøbsklausul er +50 millioner


| Jonas Roulund |

Yann Aurel Bisseck er det varmeste salgsemne i hele Superligaen, og indtil nu har Eintracht Frankfurt været nævnt som den største bejler til tyskeren. Men nu melder AS Monaco sig også på banen.

Yann Aurel Bisseck kom til AGF i 2021 på en lejeaftale, der sidste år blev gjort permanent. Siden har der været forlydender om, at en frikøbsklausul er en del af forsvarsstyrmandens kontrakt, og Tipsbladet meldte i den forbindelse ud, at de erfarede, at den lå på cirka 40 millioner kroner.

MEN nu er der nyt.

B.T. beretter nemlig, at klausulen ligger et godt stykke over 50 millioner kroner.

– Klausulen ligger således et pænt stykke over 50 millioner kroner, men håbet er i AGF, at der kan opstå budkrig mellem interesserede klubber, så prisen kan ryge i vejret – og på den måde vil man smadre den tidligere transferrekord fra salget af Albert Grønbæk til Bodø/Glimt til 25 millioner, skriver B.T. således.

Interesse fra Ligue 1

Bissecks største bejler har indtil nu været Bundesligaklubben Eintracht Frankfurt, men det er ikke givet at vores 22-årige midterforsvarer, skal fortsætte karrieren i Tyskland.

AS Monaco, der indtager den franske ligas fjerdeplads i skrivende stund, er nemlig lune på Bisseck ifølge podcasten, Transfervinduet.

Der er dermed åbnet for en budkrig, og vi må håbe, at salget kan skæppe godt til i AGF’s klubkasse.

Yann Bisseck har spillet 66 kampe med fem mål og tre assists til følge.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.