Skip to main content


AGF-dronen: Brügge-optakt, Lyden AGF og tre nedslag fra FCN


| Jonas Roulund |

AGF tager i morgen mod Club Brügge på Ceres Park, hvilket vi ser frem til i dag, og så er der ellers lækre analyser og interviews klar til jer.

Du får tre nedslag fra FCN-kampen, optakten til Club Brugge-kampen, en grundig analyse af tingenes tilstand, Paddy og Uwes tanker om morgendagens kamp og meget andet godt i dagens nyhedsoverblik.

God læselyst!

Lyden AGF: Kan vi rejse os på ny?

Rasmus Thomsen, Alexander Hjorth Jensen og Gustav Pors har endnu en gang været i studiet.

Denne gang tales der målmandsskifte, FCN-nedtakt og Brügge og Hvidovre-optakt, og så skal der selvfølgelig quizzes.

Du kan lytte til det hele lige her:

Status fra Øvre C og analyse

Der er både blog og analyse efter mandagskampen mod FCN, som desværre ikke bragte meget positivt med sig.

Du får Tre nedslag fra nederlaget til FCN – Status fra Øvre C , hvor Simon Fenger har bolddrenge, personlige fejl og målmandsskiftet i fokus:

– Det er naturligvis menneskeligt at fejle, men – som min kloge sidemand sagde – så er det er godt nok svært at vinde foldboldkampe, når vi laver så mange af dem, skriver Fenger blandt andet.

Uwe vil ryste posen

Forud for torsdagens Brügge-kamp lægger cheftræner, Uwe Rösler, ikke skjul på, at det tætte kampprogram kræver ændringer i startopstillingerne i de kommende kampe.

Peacock-Farrell ser dog ud til at skulle spille de næste to opgør.

– Vi kommer til at lave nogle ændringer i de kommende to kampe. Brügge fører 3-0, og vi skal se, hvem der er klar torsdag, siger Rösler, der mener, at holdet skal vænne sig til det tætte kampprogram, siger cheftræneren.

Og så slutter vi lige dagens overblik af med en opfordring fra Samlet fra Aarhus:

Gift Links er ikke i truppen mod Brugge

KSDH.dk var i dag på Fredensvang, hvor der blev lavet et længere interview med cheftræner Uwe Rösler. Her løftede han bl.a. sløret for at Gift Links længe har døjet med en lyskeskade, og derfor ikke bliver sendt i kamp i morgen.

– Gift Links er ikke i truppen til i morgen. Han har haft et problem med sin lyske siden sidste sæson, og vi ønsker ikke at risikere at forværre hans skade, siger cheftræneren.

Holdfoto på Jan Breydel Stadium.
Foto: Kronborgfotos

Anfører Mortensen ser frem til at få besøg af Brugge

De Hviies anfører er klar over at det bliver en voldsomt svær opgave, når Brugge i morgen aften gæster Ceres Park. Men alligevel er angriberen fortrøstningsfuld.

– Vi skal gå ud og nyde det, og give den gas. Og så skal vi tro på at det kan lade sig gøre. For går vi ind til kampen uden troen på, at det kan lade sig gøre, så kunne vi ligeså godt lade være med at spille. Så vi skal gå ind med et positivt sind og en tro på at vi kan få scoret det første mål, siger AGF’s anfører.

Optakt til Club Brugge: De Hviie har ryggen mod muren

Den største kamp i mange år endte med at blive en trist én af slagsen, da AGF blev sat på plads af Club Brugge. Torsdag aften skal AGF så forsøge at slå tilbage, når Brugge kommer på besøg med en tremålsføring i bagagen. Sådan lyder starten på KSDH.dk’s optakt til når Brugge kommer på besøg i Ceres Park. Men er der muligheder for De Hviie imod de stærke belgiere? Læs med!

Analyse af Nordsjælland-kampen

Bl.a. den seneste tids store defensive problemer er på programmet, når AGF’s kamp mod FC Nordsjælland bliver analyseret. Thomas “TK” Kristensen er den nye mand i AGF’s defensiv, efter Bissecks afgang. Den unge forsvarsspiller bliver selvfølgelig også vendt og drejet i KSDH’s analyse. Nedenfor kan du læse en lille del af analysen om TK.

– Om han decideret tog revanche mandag, vil formentlig blive kraftigt diskuteret, men faktum er at han startede fornuftigt ud, vandt et par dueller og havde styr på Benjamin Nygren.

Hav en dejlig hviippedag!

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle