• Forside
  • AGF Nyheder
  • AGF-dronen: AGF irettesætter, Brandhof forlænger, og Bjur er forløst

(Foto: Kronborgfotos)

AGF-dronen: AGF irettesætter, Brandhof forlænger, og Bjur er forløst


| Jonas Roulund |

Endnu en uge har taget sin begyndelse, og endnu en gang er der masser af hviie nyheder at berette om. Her er ugens første GF-overblik.

Brandhof får lagt endnu et år på sin kontrakt, AGF irettesætter FCN, Bjur er glad, og så er Discovery ude af Superliga-forhandlingerne.

God læselyst!

Bjur: Det var forløsende

Peter Bjur blev gårsdagens helt, da han i overtiden udlignede for AGF på et udsolgt Ceres Park. Han glæder sig over, at man trods alt fik et point ud af indsatsen, der kan blive afgørende i kampen for medaljer.

– Det var en fantastisk forløsning. Jeg har kæmpet for det rigtig længe, så det var dejligt endelig at få lov til at score, siger 23-årige Bjur, der allernådigst fik lov at sparke frisparket af vores normale skytte, Mikael Anderson.

Du kan læse hele interviewet med Peter Bjur lige her.

Og hvis du gik glip af opgøret – eller blot ønsker at genopleve det – har du vores AGF – FCN nedtakt at nyde lige her.

AGF går i rette med FCN’s sagsudlægning

Tre AGF-fans forvildede sig i går ned i FC Nordsjællands gemakker i pausen, og nordsjællændernes sportschef var hurtigt ude efter kampen og forklarer situationen.

– Vi har to omklædningsrum tilgængelige og helt tilfældigt har vi valgt at lukke døren og give spillerne ro i det ene af dem. Da de så går i gang med at tale plan for 2. halvleg, så går døren pludselig op til det andet rum, og så vælter der tre-fire folk ind, men der var ikke noget truende, og jeg tror, de var overraskede, sagde sportschef Jan Laursen umiddelbart efter kampen.

AGF ville umiddelbart ikke kommentere på sagen, da der var indgivet en officiel klage, men i dag er de alligevel gået i rette med FCN’s udlægning af sagen:

– Det er korrekt, at tre gæster, der opholdt sig i en nærliggende sponsorlounge, søndag aften ved en fejl fik adgang til en mellemgang ved FC Nordsjællands omklædningsområde, fordi en nødudgang uretmæssigt og ved en fejl blev åbnet. Det beklager vi naturligvis, og det beklagede vi også i aftes med det samme overfor FC Nordsjælland – det var en fejl. Og med det samme blev der placeret en vagt foran nødudgangen. skriver agf således.

Frederik Brandhof forlænger

På en mere positiv note, så har AGF i dag forlænget kontrakten med Frederik Brandhof til vinteren 2025. Den stod ellers til at udløbet i vinteren 2024, og der er dermed lagt endnu et år på midtbanespillerens kontrakt.

Han glæder sig selvsagt over forlængelsen med De Hviie:

– Jeg trives på alle måder godt på holdet og i klubben. Selv om jeg i perioder ikke har startet inde i alle kampene, så handler det om at klø på og fortsætte det hårde arbejde, og jeg fornemmer, at klubben sætter pris på mig og mit arbejde. Derfor føles det også naturligt for mig at forlænge vores aftale, siger 26-årige Brandhof således.

TV og podcastnyt

Selvom vi skriver løs her på ksdh.dk, så skal du selvfølgelig også følge med i fodbolden på andre platforme. TV er oplagt, men fra sommeren 2024 skal du ikke klikke på 6’eren for at opleve AGF’s kampe. Ekstra Bladet skriver nemlig i dag, at Discovery holder sig ude af forhandlingerne om Superliga-rettighederne.

Dermed er det TV 2 og Viaplay, der må tage kampen om kampene.

Noget, du kan tilgå helt uden et streamingabonnement, er podcasten Lyden AGF, og de efterspørger lige nu feedback på deres ugentlige programmer. Brug derfor gerne et minut eller to på deres spørgeskema, så vi kan få lavet endnu mere kvalitetsindhold om vores kvalitetshold.

Dermed kom vi rundt om dagens “hviigtigste” GF-nyheder. Hav en dejlig mandag!

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.