Foto: Jonas Roulund

FCN-sportschef: AGF-fans i omklædningen var ikke truende


| Jonas Roulund |

I pausen mellem AGF og FC Nordsjælland havde tre fans forvildet sig ned i FC Nordsjællands ene omklædningsrum, hvilket tog en del fokus i nedtakterne i går, men ifølge FCN’s sportschef, bør det ikke tage noget fra den flotte kulisse på Ceres Park.

Stillingen var 0-0 ved pausen i gårsdagens topopgør, da en noget bizar situation udspillede sig i gangene under Ceres Park.

Holdene var gået til pause og sad i hvert sit omklædningsrum til taktiske oplæg, da tre AGF-fans pludselig stod i nordsjællændernes ene omklædningsrum.

– Vi har to omklædningsrum tilgængelige og helt tilfældigt har vi valgt at lukke døren og give spillerne ro i det ene af dem. Da de så går i gang med at tale plan for 2. halvleg, så går døren pludselig op til det andet rum, og så vælter der tre-fire folk ind, men der var ikke noget truende, og jeg tror, de var overraskede, sagde sportschef, Jan Laursen umiddelbart efter kampen.

Han nedtoner generelt situationen og ville egentlig blot sætte et par ord på den rapport, som TV 3’s Kian Fanoudi havde sendt i æteren, da han havde opsnuset historien i pausen.

– Nu gik der lidt rygter, ellers ville vi bare tage den med AGF. Jeg fik dem smidt ud, og der var ikke brug for vagter og så videre. Hvis døren havde stået åben, havde det selvfølgelig virket utrygt, men jeg følte ikke de virkede truende, og jeg bad dem om at forlade stedet, hvilket de gjorde, fortæller sportschefen, som dog undrer sig over, hvordan det kunne lade sig gøre.

– Faktum er, at der var en dør, der ikke var låst og ingen vagter. Det har vi aldrig oplevet før, og der var et eller andet galt, så hvis vi andre ikke havde været der, kunne de bare gå ind og tage tingene inde i omklædningsrummet, så det virkede mærkeligt. Men igen – en god kamp og fantastisk kulisse, så det skal ikke tage fokus fra det, siger sportschefen.

AGF har ikke ønsket at kommentere på situationen, da FC Nordsjælland har indgivet en officiel klage.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.