(Foto: Kronborgfotos)

Bjur: Det var en forløsende scoring


| Jonas Roulund |

Peter Bjur blev dagens helt for AGF, da han sikrede et point i overtiden med sin flotte frisparksscoring. Han glæder sig over, at det lykkedes at sikre et point i søndagens opgør på Ceres Park.

Peter Bjur kom til AGF fra Brøndby i vinters og har siden fået lidt spilminutter jævnt fordelt som indhopper og enkelte som starter. I dag kom han ind med seks minutter tilbage og blev helten med sin udlignende scoring i overtiden.

– Det var en fantastisk forløsning. Jeg har kæmpet for det rigtig længe, så det var dejligt endelig at få lov til at score, siger 23-årige Bjur, der allernådigst fik lov at sparke frisparket af vores normale skytte, Mikael Anderson:

– Mikael kom selv og sagde, at han synes, jeg skulle sparke. Vi har jo trænet på træningsbanen, så han tænkte åbenbart, at den lå godt til mig, og det var jo heldigt nok.

Vi må tage, hvad vi kan få

Scoringen sikrede et vigtigt point i kampen for medaljer, og selvom man gerne havde set en sejr, så skal man også tage, hvad man kan få, ifølge midtbanespilleren:

– Selvfølgelig kan vi bruge det til noget. Det er så utroligt tæt, og et point er bedre end ingenting, og vi sikrer jo samtidig, at Nordsjælland ikke får to ekstra point. Men man vil jo altid gerne vinde, men når det ikke kunne blive sådan, så må vi jo leve med et point, fortæller han, inden han besvarer det efterhånden obligatoriske spørgsmål: Er AGF inde eller ude af guldkampen?

– Nu vil jeg ikke stå at sige, at vi er med i guldkampen, men selvfølgelig er det fedt at være oppe i tabellen og spille med om de sjove placeringer, og det er egentlig det, der er i fokus, siger Bjur, som har kontrakt med klubben frem til 1. januar 2027.

1-1-resultatet placerer AGF på en aktuel tredjeplads med fire point op til FCN og fem til FCK, mens Viborg på fjerdepladsen har en kamp i hånden og et point op til De Hviie.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.