Stig Inge Bjørnebye med AGF-halstørklæde om halsen (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

AGF battler med Serie B-klub om Dimo Krastev


| Jonas Roulund |

Ifølge det italienske medie, Firenzeviola, er bulgarske Dimo Krastev og Fiorentina netop nu i afgørende forhandlinger med både Catanzaro og AGF om et skifte.

Stig Inge Bjørnebye er en travl mand for tiden. Han har tidligere meldt ud, at AGF skal bruge en midterforsvarer, en midtbanespiller og en ekstra målmand i dette transfervindue. Tidligere i dag hentede klubben så angriberen Janni Serra til Fredensvang, Magnus Knudsen kom til for nogle dage siden, mens Michael Akoto, Duelund og Beijmo også er sikret til næste sæson. Bisseck er til gengæld godt på vej til Inter.

Det efterlader jo så stadig nogle huller i truppen, og forsvaret skal muligvis styrkes med en bulgarer.

https://www.youtube.com/watch?v=VT2Bso81z-0

Hård kamp om Krastev

Dimo Krastev er således tidligere meldt på vej til AGF, men der er kamp om den talentfulde forsvarsspillers signatur.

Den 20-årige bulgarer er nemlig tæt på at færdiggøre en lejeaftale med Serie B-klubben Catanzaro. Ifølge Fiorentina-mediet Firenzeviola har AGF dog stukket en kæp i hjulet på italienernes planer, da Bjørnebye har budt ind med et tilbud om en permanent kontrakt i Aarhus.

Ifølge det italienske medie, er det særligt AGF’s muligheder for et europæisk eventyr, der trækker i forhold til at overtale Krastev til et skifte til dansk fodbold.

Krastev har spillet 80 kampe med seks mål til følge for Fiorentinas ungdomshold Primavera, mens han har siddet på bænken i flere Serie A-kampe. Han har desuden optrådt for U17, U19 og U21-landsholdet og spillet en enkelt kamp for det bulgarske A-landshold.

Kontrakten med Fiorentina udløber om et år.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.