Foto: Matti Kronborg

AGF bekræfter Inter-forhandlinger om Bisseck


| Jonas Roulund |

AGF har netop meddelt, at der er indgået realitetsforhandlinger med Serie A-klubben Inter om et salg af Yann Bisseck.

Rygterne har svirret længe, og nu gør AGF det officielt: Yann Bisseck er på vej til Inter.

Klubben har således meddelt Fondsbørsen, at der er indgået realitetsforhandlinger om salget af Bisseck til CL-sølvmedaljevinderne fra Inter.

– En mulig transfer forudsætter, at den italienske klub beslutter sig for at udnytte en frikøbsklausul på 52 mio. DKK, hvortil der kommer omkostninger og nedskrivninger for AGF A/S, skriver AGF således.

Bisseck: Inter ser noget i mig

AGF’s tyske forsvarsstyrmand kom til Aarhus på leje fra FC Köln i 2021 og blev efterfølgende hentet permanent på en aftale, der løber til sommeren 2026. Men i kontrakten indgår en frikøbsklausul, og det er altså denne, som storklubben Inter skal indløse.

Bisseck har selv udtalt, at det giver selvtillid, når så stor en klub efterspørger ens kompetencer:

– Inters ledelse ved, hvad de laver, og de har gjort et godt stykke arbejde over lang tid. De har set mange af mine kampe og må jo se noget i mig, fortæller han således til den tyske avis Bild.

– De har selvfølgelig holdt øje med en masse topspillere, så det giver da grund til at tro på mig selv, fortæller Bisseck.

22-årige Bisseck har otte U21-landskampe og et mål på CV’et for Tyskland. Han har spillet 68 kampe for AGF med seks mål og tre assists til følge.

Såfremt salget går igennem for +50 millioner kroner, vil det være fjerde gang på fem år, at klubben slår sin egen transferrekord. Her har Stage (Cirka 20 millioner), Bundu (Cirka 22 millioner) og Grønbæk (Cirka 25 millioner) været klubbens hidtil største salg.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.