Foto: AGF.dk

AGF henter Janni SerraAGF har netop præsenteret endnu en ny spiller. Den tyske angriber Janni Serra er ny mand i hvidt.

Tirsdag morgen har AGF præsenteret den 25-årige angriber Janni Serra, som kommer til på en fri transfer. Senest spillede han i Arminia Bielefeld i 2. Bundesligaen.

AGF’s nye tysker er 193 centimeter høj, og virker derfor som en direkte konkurrent til Patrick Mortensen. Sportschef Stig Inge Bjørnebye er begejstret over tilgangen.

– Det er en top angriber, vi nu kan føje til truppen, og vi er meget glade for, at det er lykkes at få en aftale på plads. Janni har gennem flere år vist sine kvaliteter i tysk fodbold, og det er ikke givet, at en angriber af hans kvaliteter ville se mod Danmark.

– Men efter et rigtig godt forløb har han vist sin ivrighed for at komme til AGF, hvor vi tror han kommer til at passe rigtig godt ind, siger sportschef Stig Inge Bjørnebye.

Stor erfaring

Tyskeren startede sin karriere i Dortmund, hvor han dog aldrig fik et gennembrud. Senere har han været forbi VfL Bochum, Holstein Kiel og Arminia Bielefeld. Det er bl.a. også blevet til 31 ungdomslandskampe for Tyskland. Stig Inge Bjørnebye ser Serras store erfaring som en god ting for AGF.

– Han har scoret mål gennem hele sin karriere og har som 25-årig allerede en stor erfaring på højt niveau for flere klubber. Det vil komme ham til gavn i Superligaen, hvor han kommer til at give os andre og nye strenge at spille på, udtaler Stig Inge Bjørnebye.

Janni Serra har fået en fireårig aftale i AGF, og tiltræder med det samme i klubben.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.