Foto: Matti Kronborg

Magnus Knudsen er ny mand i AGF


| Jonas Roulund |

Magnus Knudsen er i dag blevet præsenteret som ny mand i den hvide trøje. Han kommer til klubben fra Lillestrøm, hvortil han har været udlejet fra FK Rostov.

AGF har i dag styrket midtbanen med 22-årige Magnus Knudsen, der – ligesom Mikkel Duelund – er påvirket af FIFA’s krigsklausul, da hans nuværende klub, FK Rostov spiller i den russiske liga.

Han har det seneste år været udlejet til norske Lillestrøm, hvor det er blevet til 16 kampe, et mål og en assist i den netop overståede sæson.

– Magnus er en alsidig og stærk midtbanespiller, som har vist et højt niveau i flere sæsoner i Eliteserien i Norge og på de norske ungdomslandshold. Han er en meget dynamisk spiller som med en høj arbejdsetik og en stærk mentalitet passer godt ind i vores klub og vores værdier, og han kommer til at give vores hold flere facetter og træneren flere strenge at spille på, siger sportschef Stig Inge Bjørnebye til klubbens hjemmeside.

Magnus Knudsen
Foto: Laura Hjørringgaard

Rösler-forbindelsen

Uwe Rösler fortæller i samme omgang, at man har fulgt den unge nordmand tæt i en længere periode.

– Jeg har fulgt ham tæt og har set ham mange gange for Lillestrøm – både inden han tog til Rostov og senere., fortæller cheftræneren, der selv startede sin karriere som træner i Lillestrøm tilbage i 2004. Knudsen fik dog først debut i 2019, så det er ikke fordi, de har et tæt forhold derigennem.

Knudsen har spillet 98 kampe med fem mål og syv assists til følge for Lillestrøm og har derudover optrådt for Ullensaker/Kisa IL samt altså russiske SK Rostov, som han blev solgt til i 2021.

Midtbanespilleren har desuden flere U-landskampe under bæltet for Norge, hvor han både har optrådt for U18, U19 og U20-landsholdene.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.