Foto: Kronborgfotos

Medie: AGF har budt på Wahlstedt


| Jonas Roulund |

Ifølge Tipsbladet har AGF sendt et transferbud afsted til Blackburn for at hente deres svenske målmand, Leopold Wahlstedt.

Jesper Hansen og Jonathan Hutters er de eneste to målmænd på seniorkontrakt i AGF i skrivende stund, og det står derfor lysende klart, at sportschef, Stig Inge Bjørnebye, er på jagt efter endnu en målmand til Röslers trup.

I sommeren 2023 var der allerede rygter omkring Leopold Wahlstedt, som både var rygtet til Brøndby og AGF, men endte i Blackburn – nu ser det ud til, at svenskeren kan være på vej til Aarhus.

Læs også: Transferdrama: Brøndby og AGF kæmper om svenskers underskrift

Ifølge Tipsbladets oplysninger har AGF i hvert fald budt 7,5 millioner kroner på målmanden, som har fået okay med spilletid siden sit skifte i sommeren 2023.

Her er det blevet til 21 optrædener i Championship, en enkelt i FA Cuppen og tre kampe i EFL Cup.

Tipsbladet mener at vide, at AGF og Blackburn er så godt som enige omkring handelen.

En enkelt landskamp på CV’et

Wahlstedt er 24 år, 190 centimeter høj og har spillet en enkelt landskamp for det svenske landshold.

Han fik sin fodboldopvækst i svenske FC Djursholm, hvorfra turen gik til Dalkurd. Herfra røg han videre til norsk fodbold, hvor Arendal stod klar, inden Odd i januar 2021 hentede ham til klubben. Her fik han for alvor sit gennembrud og stod 68 kampe. I sommeren 2023 blev det så Blackburn, som trak det længste strå i kampen om svenskerens underskrift for cirka 7,5 millioner kroner.

Blackburn sluttede på 19. pladsen i Championship i sæsonen 2023/2024.

Her er lidt klip med Leopold Wahlstedts aktioner:

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.