Stig Inge Bjørnebye, AGF’s sportschef (Foto: Matti Kronborg)

Transferdrama: Brøndby og AGF kæmper om svenskers underskrift


| Jonas Roulund |

Stig Inge Bjørnebye har udpeget målmandsposten som en position, der skal styrkes, inden transfervinduet lukker, og nu ligger AGF og Brøndby i budkrig om en ung svensk keeper.

Superligarivalerne fra Brøndby leder efter en erstatning for Mads Hermansen, der er solgt til Leicester City, og lige som de troede, at de havde fundet ham, spænder AGF tilsyneladende ben for en handel.

Begge klubber er nemlig interesserede i at hente Odd-målmanden Leopold Wahlstedt, der har kontrakt med nordmændene til udgangen af 2023.

I dialog med AGF

Målmandsbesætningen i Aarhus består p.t. af 38-årige Jesper Hansen og 19-årige Jonathan Hutters, og klubben leder derfor efter endnu en målmand til at skærpe konkurrencen.

Da Brøndbys bud på 24-årige Wahlstedt tilsyneladende ikke har været tilfredsstillende, ser det derfor ud til, at Stig Inge Bjørnebye har set sit snit til at hente svenskeren.

– Torsdag kunne B.T. løfte sløret for et bud på 2,6 millioner kroner fra Brøndby på Leopold Wahlstedt. Ifølge B.T.s oplysninger er det ikke en pris, som Odd vil acceptere og har derfor afslået det, og mens forhandlingen pågår, kan AGF hijacke hele dealen, skriver B.T.

Der skulle ifølge avisen være dialog med både AGF og Brøndby i disse timer.

Leopold Wahlstedt har en svensk A-landskamp samt en U18 landskamp på CV’et og har spillet i Odd siden januar 2021. Her er det blevet til 66 kampe og 19 clean sheets.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.