Stig Inge Bjørnebye, AGF’s sportschef (Foto: Matti Kronborg)

Ekstra Bladet: Her er prisen for Lucas Hey


| Jonas Roulund |

Lucas Hey er med stor sandsynlighed fortid i Lyngby BK, hvor den 20-årige midtstopper har imponeret i den seneste sæson. Og nu mener Ekstra Bladet at vide, at prisskiltet er lavere end de hidtil berettede tre millioner euro.

AGF er på jagt efter en midterforsvarer, og rygterne flyder i stride strømme. Fiorentinas Dimo Krastev skulle således være i Bjørnebyes kikkert, men varmeste bud er trods alt fortsat Lucas Hey fra Lyngby BK.

B.T. har tidligere berettet, at AGF er interesseret i forsvarsspilleren, der skulle have et prisskilt i omegnen er tre millioner euro, svarende til cirka 22,5 millioner kroner.

Men nu melder Ekstra Bladet, at prisen er nede omkring 14-16 millioner kroner.

Her kan du se nogle af Heys aktioner fra den netop overståede Superligasæson:

En “Golden Boy”

Hey har kontraktudløb næste sommer, hvilket skulle være årsagen til, at sjællænderne ikke kan tage den oprindelige høje pris for stortalentet, og hvis Bisseck sælges, bør Bjørnebye jo have lidt at rutte med til en eventuel erstatning.

Lyngby-forsvareren har spillet 29 kampe for Lyngbys førstehold med en enkelt assist til følge og har imponeret i så høj grad, at han er landet som nummer 64 på Golden Boy-listen, der er en rangliste over de største talenter i Europa. Dortmunds Youssoufa Moukoko er nummer 65, hvilket sætter den placering lidt i perspektiv.

Du kan se vores bud på forsvarsemner til AGF i vores transferblog her: Transferdebat: Skal Bisseck erstattes? Og hvem skal spille wingback i AGF?

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.