Skip to main content


Stig Inge Bjørnebye med AGF-halstørklæde om halsen (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Er Lucas Hey Bissecks afløser?


| Valdemar Andreasen |

Det er to vidt forskellige Superliga-sæsoner, som AGF og Lyngby BK har gang i. AGF kæmper om medaljer, hvorimod Lyngby kæmper for at overleve i Superligaen. Der går dog rygter om, at Stig Inge Bjørnbye og AGF lurer på den unge Lyngby-profil, Lucas Hey, som har gjort sig positivt bemærket.

AGF-fans må sande, at Yann Bisseck er på vej væk fra AGF til sommer. Det kom tidligere frem, at Bisseck har en frikøbsklausul, og hverken han selv eller klubben lægger skjul på, at det nok bliver til et slag ved sæsonens udgang. AGF-fans må derfor forberede sig på at sige farvel til den talentfulde forsvarsspiller, som drømmer om at spille i en europæisk top-fem liga.

Derfor er det jo oplagt at begynde at se efter en mulig afløser for tyskeren. Ifølge B.T.-podcasten Transfervinduet har AGF et godt øje til den unge Lyngby-profil, Lucas Hey, der fyldte 20 år for en uge siden. Lucas Hey fik sit førsteholdsgennembrud cirka halvvejs inde i grundspillet og har siden spillet 17 kampe for Lyngby BK i denne sæson.

Hey har en god fysik og er kendt for sin evne til at læse spillet, sin boldkontrol og pasningspillet. AGF skulle angiveligt ikke være de eneste, der er interesserede i Lucas Hey, da der, ifølge podcasten, også skulle være klubber fra Portugal, Tyskland og Belgien, som er ude efter 20-årige forsvarspiller.

Hey har kontrakt med Lyngby frem til sommeren 2024.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle