• Forside
  • AGF Nyheder
  • Den hviie nyhedsdrone: Statistik, fysisk træning og Bissecks frikøbsklausul

Yann Bisseck (Foto: Matti Kronborg)

Den hviie nyhedsdrone: Statistik, fysisk træning og Bissecks frikøbsklausul


| Jonas Roulund |

Den hviie nyhedsdrone er genopladet og klar til at servere dagens vigtigste AGF-nyhed til dig. I dag kan du blandt andet blive klogere på den fysiske træning på Fredensvang.

En ny uge er i gang, og her på redaktionen har der selvfølgelig været gang i skriblerierne om statistik og fysisk træning, mens øvrige medier også holder trofast øje med yndlingslæsestoffet – GF!

God læselyst!

Højere træningsintensitet under Zangenbergs lederskab

AGF’s fysiske træner, Mathias Zangenberg, er skiftet til Mamelodi Sundowns i Sydafrika, men inden han forlod Danmark fangede vi ham til et interview om sin tid i klubben. I dag deler han ud af lidt indsigter i den fysiske træning på Fredensvang, som i hans tid er blevet mere intens:

– Jeg har helt sikkert arbejdet med at bringe noget mere intensitet ind i vores træningskultur, så vi træner i længere tid med højere intensitet. Det er lykkes at integrere tilgangen, fordi vi har arbejdet så tæt og godt sammen i staben. Det hele skal doseres rigtigt, og så kan det godt lade sig gøre at øge arbejdsindsatsen uden at øge risikoen for skader, fortæller Zangenberg, som har været fysisk træner siden juni 2021, hvor han kom til efter 12 år i FC Nordsjælland.

Nu går turen altså videre til Sydafrika, og vi takker den vellidte træner for indsatsen i Aarhus.

Statistik – Hvilken retning peger pilen for AGF?

Steen Erhard har været ved tasterne og skrevet en blog om AGF’s statistikker. Er det løgn, latin eller den skinbarlige sandhed, når data aflæses, og hvor peger nøgletallene hen for De Hviie?

– En populær talemåde går ud på, at der findes hvide løgne, grove løgne og statistik. For mig er statistik vigtige data, der naturligvis kan misfortolkes. Hvis de bliver analyseret rigtigt, kan de give vigtige informationer om, i hvilken retning en bestemt udvikling bevæger sig, skriver Steen blandt andet og giver i samme omgang sit bud på, hvor vi står i medaljekampen.

Bisseck er klar til nye eventyr

I weekenden kom det frem, at Yann Aurel Bisseck har en udgangsklausul i sin kontrakt, og vi må derfor nok se i øjnene, at der kun er få måneder til en afsked med vores tyske superstjerne. Således udtaler han til Sky:

– Jeg har en udgangsklausul i Danmark. Jeg havde et par interesserede i vinteren, og et par stykker var også meget aktive. Eintracht Frankfurt f.eks. Ellers et par klubber fra Italien og Frankrig. Jeg har vakt interesse, det er positive tilbagemeldinger og en fantastisk motivation, siger Yann Bisseck til Sky.de.

Husk i øvrigt at hoppe ind på KSDH’s YouTube-kanal og subscribe, så du ikke går glip af nye videoer, når der løbende uploades fansange, spillerinterviews og meget andet godt.

Hav en skøn hvii mandag!

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.