• Forside
  • AGF Nyheder
  • Dagens hviie nyhedsdrone: Vi er i pokalfinalen, Rösler er vild og landsholdsudtagelser

Foto: agf.dk

Dagens hviie nyhedsdrone: Vi er i pokalfinalen, Rösler er vild og landsholdsudtagelser


| Jonas Roulund |

Der er masser af gode ungdomsnyheder set med hviie briller i dagens nyhedsoverblik.

Ungdommen sprudler, og det gør Rösler også. Her er onsdagens vigtigte hviie nyheder.

God læselyst!

AGF’ere i rødt og hvidt

Jacob Andersen er i dag blevet udtaget til U19-landsholdet af landstræner Jens Fønsskov Olsen. Forude venter en venskabskamp mod Tyskland den 10. maj. Den kamp spilles på Blue Water Arena i Esbjerg klokken 16:30, så hvis du er på de kanter, er det oplagt at kigge forbi.

Derudover er dejlige Daghim udtaget til U18-landsholdets kommende kampe, der også har Tyskland på menuen. Landsholdet møder således både tyskerne den 8. og 11. maj i Wolfsburg til to venskabskampe.

Rösler er en vildbasse – og vi ka’ li’ det!

Uwe Rösler har gjort AGF til et tophold i denne sæson, og det er blandt andet sket med en karismatisk ageren på sidelinjen. Det er noget, der tiltaler Discoverys to eksperter, Lars Jacobsen og Mikkel Bischoff:

– Han er sjov. Der er gang i ham nede på sidelinjen, og han er ikke kommet til Danmark for at få venner, siger Mikkel Bischoff blandt andet.

Rösler kom til klubben fra Fortuna Düsseldorf i sommeren 2022 og har et pointgennemsnit i AGF på 1,65.

Dagens træningsobservationer

KSDH var i dag stede til dagens træning på Fredensvang. Her får du observationer fra AGF-træningen, hvor alle mand var på græs på nær Duin og Hvidt.

– Imens luftalarmen lød over Fredensvang, blev der trænet at skulle forsvare i undertal. Tre mand skulle forsøge at holde fem angribere fra at få scoret. Her fik Peter Bjur ordene “Peter, fantastic!” råbt efter sig, af Uwe Rösler, da øvelsen var slut. Bjur ligner én der dag for dag falder mere naturligt ind i Röslers system og principper, skriver Alexander Hjorth Jensen blandet andet i dagens observationsartikel.

Pokalfinalen venter!

…for U17-holdet!

I går ekspederede vores talenter nemlig AaB ud af pokalturneringen efter en straffesparkskonkurrence, og dermed er holdet klar til DBU Jyllands Pokalfinale.

Datoen for denne er endnu ikke fastsat, men vi kan glæde os over at have et sprudlende ungt mandskab for tiden. I weekenden blev det således til en 2-1 sejr over FC Midtjyllands U17-hold, og AGF’erne indtager dermed fjerdepladsen i U17 Ligaen.

Hvis du har et barn, der gerne vil prøve sig af med noget fodbold i AGF, så er der i øvrigt rig mulighed for dette. AGF tilbyder således både fodboldskole, keeper-camp og pigecamp i den kommende tid, så meld dem til, hvis de skal opleve AGF indefra.

Det var alt for i dag. Hav en skøn hvii vippedag!

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.