(Foto: Jonas Roulund/KSDH.dk)

Oplev AGF indefra


| Jonas Roulund |

Skal dit barn opdrages med GF i hjertet? Så er der mulighed for at få den bedst mulige start med diverse camps på Fredensvang.

Vi har alle vores historie med AGF. De fleste kan genkalde sig et minde, der illustrerer dagen, hvor de vidste, at de var AGF-fans.

Hvis du har børn, og du tænker, at de skal puffes lidt i samme retning, så har børnene mulighed for at opleve AGF på nærmeste hold i den kommende tid.

Fodboldskole og keeper-camp

AGF slår dørene op for den årlige fodboldskole i uge 26, og der er stadig plads på holdet. Den 26. juni til 31. juni slår klubben dørene op til en uge fyldt med træning, fællesskab og besøg fra Superligaspillere.

– Fodboldskolen er et tilbud til alle U8 til U12 piger og drenge – uanset sportsligt niveau. Alle er velkomne. Det handler om, at vi sammen får en god oplevelse med fodbolden, skriver AGF således på klubbens hjemmeside.

Hvis dit barn allerede er specialiseret i målmandsposten, så kan han/hun joine AGF’s keepercamp, der afvikles 14. maj og 11. juni på Fredensvang.

– Dagene byder på seks timers intensiv målmandstræning med træningspas, teknisk træning, videoanalyse og konkurrencer. Og det hele ledes af dygtige og erfarne AGF-trænere. Deltagerne kan også glæde sig til at hilse på Superliga-målmænd, der kommer og fortæller om målmandsposten, skriver agf.dk.

Fokus på pigerne

Kvindefodbold er i kraftig vækst, og det underbygger AGF også. Klubben er repræsenteret i Gjensidige Kvindeligaen, og hvis du har en datter, der drømmer om at nå til tops på fodboldbanen, så er der også et godt tilbud fra De Hviie i form af en pigecamp på Fredensvang den 21. maj.

– Tilbuddet er målrettet spillere årgangene mellem 2014 (U9) og 2010 (U13) som rigtig gerne vil udfordre sig selv med en god dag med fodbold, skriver AGF på klubbens hjemmeside.

Således er der altså rig mulighed for at få dit barn i gang i den hvide trøje.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.