Træning på Fredensvang (Foto: KSDH.dk)

Dagens observationer på Fredensvang: TK på græsKSDH var til stede til dagens træning på Fredensvang. Her får du observationer fra en træning, hvor alle mand var på græs på nær Duin og Hvidt.

Hvornår: Onsdag d. 3. maj kl. 11.00-12:30.

Hvor: Bane 1 på Fredensvang.

Fraværende spillere: Jelle Duin og Benjamin Hvidt

Hele truppen, udover Duin og Hvidt, var i dag på græs. Thomas “TK” Kristensen trænede dog mest for sig selv.

Træningens forløb

Som altid var målmandsteamet (Hansen, Hutters, Bråtveit, Markdal) ledet af målmandstræner Nikolai Pold. I dagens anledning havde han dog en ekstra træner med, så teamet kunne øve nogle anderledes øvelser.

Markspillerne lavede en pasningsøvelse, hvor de var delt op i tre hold. Et hold med defensive spillere, et hold med offensive spillere og et hold med diverse reserver.

Der var højt humør, og der blev løbende delt armbøjninger ud til de tabende hold.

Alle markspillere lavede herefter en højintens possession-øvelse med få berøringer og hårdt presspil.

TK trænede her for sig selv med en træner. TK ligner én der så småt er ved at være på toppen igen, efter sin længerevarende skade.

Spil på 11-mands-bane

De angribende spillere løb ned i den ene ende. Reserverne løb ned i den anden ende, hvor der blev øvet afslutninger.

Her blev en række indlæg sendt ind i feltet, hvor den angribende spiller skulle afslutte efter nogle specifikke forløb. Der var højt tempo, og øvelsen bød også på et par flotte mål. De to grupper havde hver sit mål og målmand. Uwe stod for træningen med de offensive spillere. Især Kevin Yakob og Paddy så skarpe ud. Sigurd Haugen og Peter Bjur skød desværre med spredehagl.

De defensive spillere trænede på den anden bane med træner David Reddington, mens enkelte midtbanespillere trænede spilfordeling fra centralt hold.

Imens luftalarmen lød over Fredensvang, blev der trænet at skulle forsvare i undertal. Tre mand skulle forsøge at holde fem angribere fra at få scoret. Her fik Peter Bjur ordene “Peter, fantastic!” råbt efter sig, af Uwe Rösler, da øvelsen var slut. Bjur ligner én der dag for dag falder mere naturligt ind i Röslers system og principper.

Udenfor banen råbte en skoleklasse på udflugt efter cheftræner Uwe Rösler, som fandt tid til at komme over og hilse på. Uwe viste sig fra sin karismatiske side og fortalte blandt andet børnene om sin tid i Premier League.

Uwe Rösler med fans på Fredensvang
Foto: KSDH.dk

Dagens træningstanker

Dagens træning bød ikke på store indikationer i forhold til Viborg-kampen på søndag, men det bliver ekstremt spændende, hvordan midtbanen kommer til at se ud. Poulsen, Yakob, Madsen, Anderson eller Duelund må starte på bænken – medmindre Uwe virkelig ryster posen og skifter system eller udelader topscorer og anfører Mortensen. Sidstnævnte muligheder virker urealistiske.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.