• Forside
  • AGF Nyheder
  • Dagens hviie nyhedsdrone: VAR der offside?, spillerkarakterer og Monsteret Mølgaard

Tobias Mølgaard (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Dagens hviie nyhedsdrone: VAR der offside?, spillerkarakterer og Monsteret Mølgaard


| Jonas Roulund |

Det blev uafgjort mod FCK i gårsdagens kamp, og det er der i dag blevet samlet op på med spillerkarakterer, MOTM og reaktioner.

Løverne slap med skrækken, da en flot spillemæssig præstation kun resulterede i et enkelt point til AGF i gårsdagens opgør på et udsolgt Ceres Park. Både Uwe og spillerne står med en ambivalent følelse oven på nullerten. Det, og KSDH’s spillerkarakterer, kan du dykke ned i lige her.

God fornøjelse!

Uwe og Beijmo: Marginalerne manglede

Efter 90 minutters bold måtte vi konstatere, at københavnerne slap afsted med uafgjort fra et smukt dekoreret Ceres Park i går aftes, og det var noget, der ærgrede cheftræneren efterfølgende:

– Vi manglede lige det sidste i dag. Den sidste skarphed på vores indlæg. Afslutninger, der blev blokeret. Den sidste kynisme. Det er det, vi skal arbejde på. At få det sidste slutprodukt på tingene, fortalte Rösler således. Han nævnte desuden, at der havde været sygdom på Fredensvang i den forgangne uge, som påvirkede spillernes energiniveau undervejs.

Inden for kridtstregerne susede Felix Beijmo op og ned ad højrekanten, og han er enig i sin træners analyse og mener, at AGF fortjente tre point:

– Vi spiller en rigtig god kamp. Første halvleg er rigtig stærk. Vi får en god start, og vi får et mål, som… ja, jeg kan ikke se, om der er offside, men jeg synes, vi fortjener mere i dag i forhold til den præstation, vi leverer, fortalte Beijmo til AGF TV.

Monsteret Mølgaard er Man of the Match

KSDH’s brugere har endnu en gang kåret Tobias Mølgaard til Man of the Match, og det endda med hele 76 % af stemmerne i denne omgang. Vi fik os en snak med den omskolede forsvarsspiller efter kampen i går, og Mølgaard glæder sig over holdets udvikling:

– Det fylder da noget, at vi ikke scorer, men jeg synes, vi er nået langt, og vi tilspiller os mange fine situationer. Vi spiller ufatteligt godt på to-tredjedele af banen, så vi mangler lige de sidste marginaler. Nu skal vi bare ud og angribe de sidste seks kampe, og så håber vi, at der ligger den gulerod på tredjepladsen og venter, siger Mølgaard blandt andet.

Der er desuden uddelt spillerkarakterer efter storbyopgøret, og her er Mølgaard selvfølgelig topscorer, mens Mortensen hænger lidt i bremsen.

Mikkel Redder FCK fra nederlag

…er et ordspil, der trender på de sociale medier i dag, og dommerens beslutning om at annullere AGF’s mål efter to minutter er da også blevet diskuteret vidt og bredt. Dommeren selv mener at kunne se en 10 centimeters offside på Beijmo i målsituationen.

Det fortalte han til TV3 efter kampen.

Af ikke-FCK-relaterede nyheder kan bold.dk i dag berette, at AGF har hevet 17-årige Marius van der Raad til prøvetræning fra IF Lyseng.

– Han står fast i U19, og en gang imellem står han på 3. divisionsholdet, selv om han kun er 17 år, og han træner med seniortruppen. Det er rigtig godt for hans udvikling, siger Lysengs cheftræner Michele Demontis til bold.dk.

Således kom vi rundt om de vigtigste GF-overskrifter. Hav en dejlig hvii mandag!

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.