Uwe Rösler (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Rösler: Vi manglede lige det sidste


| Jonas Roulund |

En virus ramte Fredensvang i denne uge, hvilket påvirkede spillernes energiniveau i dagens kamp, fortalte Rösler kort efter slutfløjt i dagens nulløsning.

Endnu en flot præstation mod et hovedstadshold og endnu en gang en cheftræner, der kunne se sit hold brænde kampens største chancer undervejs. Det blev 0-0 mod ligaens førerhold, og Rösler så gerne, at den sidste kynisme havde været til stede.

– Vi manglede lige det sidste i dag. Den sidste skarphed på vores indlæg. Afslutninger, der blev blokeret. Den sidste kynisme. Det er det, vi skal arbejde på. At få det sidste slutprodukt på tingene, fortæller Rösler, som må stille sig tilfreds med den ene point efter en flot præstation på et udsolgt Ceres Park:

– I sidste ende må vi tage det ene point i dag. Paddy havde kampens største chance, og spillerne gjorde et godt stykke arbejde, men FCK kom bedre og bedre med i 2. halvleg, fordi vi manglede lidt energi mod slutningen, fortæller cheftræneren.

Mortensen er uerstattelig

For anden kamp i træk måtte Mortensen gå fra banen uden mål på kontoen, men i dag er han måske lovligt undskyldt. Han blev nemlig ramt af feber i midtugen, ligesom Beijmo og flere andre spillere måtte blive hjemme fra træningsbanen i et par dage.

– Vi har haft en virus i denne uge, som har gjort, at flere spillere ikke har trænet med, heriblandt Paddy. Han havde feber i to dage, og han burde måske ikke have spillet så lang tid. Men han er uerstattelig på dødbolde, så derfor holdt jeg ham inde så længe, forklarer Rösler, der kunne se sin topscorer brænde kampens største chance i 2. halvleg.

I den modsatte ende af banen stod defensiven som sædvanligt godt imod, mens det høje pres blev praktiseret, og tyskeren glæder sig over at se, at taktikken fungerede igen i dag:

– Det høje pres handler om risiko versus fortjeneste. Det er risikabelt, men vi har meget dygtige, fysisk stærke og hurtige forsvarsspillere, som vi kan stole på. Og når vi erobrer bolden højere oppe på banen, er der kortere til mål, så det er årsagen til at vi tager chancen, fortæller Uwe Rösler.

Det ene point bringer AGF op på 40 point efter 26 kampe. Tre færre end Viborg på ligaens tredjeplads.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.