Skip to main content


Tobias Mølgaard (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Mølgaard: Vi er nået langt


| Jonas Roulund |

Tobias Mølgaard viste sig endnu en gang flot frem i forsvaret i gårsdagens kamp mod FCK, og han glæder sig over de gode takter, det høje pres og den store opbakning på Ceres Park.

Det kan betegnes som et sundhedstegn at være skuffet efter 0-0 mod ligaens førsteplads. AGF var det bedste mandskab på banen i går, og Tobias Mølgaard løb med titlen som kampens spiller. Han ærgrer sig over, at det ikke blev til mere, når nu man leverede så flot en indsats:

– Vi spiller en god kamp, så vi er lidt skuffede. Det er en ærgerlig følelse, at vi ikke tager sejren. Vi ved, at det handler om at blive ved, for når vi leverer, som vi gør her, så er der ikke mange kampe, der ender med nul mål. Så jeg står med en blanding af at være skuffet, men er også glad over, at vi tilspiller os nogle gode situationer, og det skal vi bare fortsætte med, så skal det nok komme, sagde Mølgaard til ksdh’s udsendte efter kampen i går.

Han har taget den ene MOTM-titel efter den anden, siden han er blevet omskolet til centerback-positionen, og det er da også en rolle, der passer den krølhårede forsvarsspiller ganske godt:

– Jeg er i god form ligesom resten af holdet. Vi har bygget godt på hen over foråret, og så passer de her duelsituationer mig rigtig godt, så jeg synes, vi generelt er på rette vej, fortæller han.

Højt pres giver pote

De seneste to kampe har budt på flot GF-spil, og holdet har trykket både Brøndby og FCK i bund med et energisk presspil fra kampenes begyndelse. Det er også en fodboldform, som Mølgaard holder af.

– Duelspillet er en af mine styrker, så det passer mig godt, at vi står højt. Daramy er en dygtig spiller, og man skal ikke tabe ham et sekund af syne, men det er en af de ting, man skal turde stole på – at man har evnerne til at levere i de situationer. Det har jo så også vist sig, at vi er sindssygt gode til det – uanset om vi står overfor dygtige kantspillere, så må vi stole på os selv, og så skal vi nok få noget ud af det, forklarer 26-årige Mølgaard.

Noget, der også hjalp spillerne fremad i går, var den store fanbase, som fyldte Ceres Park efter en flot fanmarch fra Midtbyen. Noget, Mølgaard elskede at se:

– Det var fantastisk. Med sol over Aarhus og mange mennesker på stadion, så fås det altså ikke meget bedre. Det er også en af grundene til, at jeg kom hertil. Fanmarchen viser jo, hvad Aarhus kan. At der er så mange, der stimler sammen før kamp, er jo rigtig flot, siger forsvarsspilleren, som kom til AGF fra Vejle i sommeren 2022.

– Vi mangler de sidste marginaler

Han glæder sig nu til de sidste seks slutspilskampe, hvor målene forhåbentligt begynder at rulle ind:

– Det fylder da noget, at vi ikke scorer, men jeg synes, vi er nået langt, og vi tilspiller os mange fine situationer. Vi spiller ufatteligt godt på to-tredjedele af banen, så vi mangler lige de sidste marginaler. Nu skal vi bare ud og angribe de sidste seks kampe, og så håber vi, at der ligger den gulerod på tredjepladsen og venter, siger Mølgaard.

Næste GF-kamp står mod FC Nordsjælland i Farum på søndag klokken 18.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle