• Forside
  • AGF Nyheder
  • Dagens hviie nyhedsdrone: Mortensens målsætninger og Bissecks arvtager

Yann Bisseck (Foto: Matti Kronborg)

Dagens hviie nyhedsdrone: Mortensens målsætninger og Bissecks arvtager


| Jonas Roulund |

Hvem skal overtage, når Yann formentligt sælges til sommer? Her er ugens sidste hviie nyhedsoverblik.

AGF’s stjerneforsvarer, Yann Aurel Bisseck, er kørt i stilling til et storsalg til sommer, men hvem skal overtage tjansen i forsvaret, når han forsvinder? Det, og meget mere, kan du blive klogere på i ugens sidste nyhedsoverblik.

God læselyst!

KEP har flere forslag til Bissecks afløser

Yann Bisseck lægger ikke skjul på, at han søger videre til en større klub til sommer, og det vil jo efterlade en plads i bagkæden. Hvem skal overtage den?

Mulighederne er mange, og TV 3’s ekspert, Kenneth Emil Petersen, har tre forslag til Stig Inge Bjørnebye:

Lucas Hey, Zan Zaletel og Feyenoords lejesvend, Jacob Rasmussen:

– Han er en venstrebenet stopper, han er røget lidt ud af kulden i Feyenoord. Han startede ellers med at spille de første kampe, hvor de vandt fire eller fem, men han er så røget helt ud i kulden og spiller ikke særlig meget, fortæller Kenneth Emil Petersen i TV3’s TV-studie, hvor han også beretter, at det netop var Stig Inge Bjørnebye, der hentede danskeren til Rosenborg og solgte ham videre tilbage i 2017/2018.

Mortensen: Top tre før topscorertitel

Kaptajn Mortensen indtager førstepladsen på Superligaens topscorerliste, men det har ikke steget ham til hovedet. Han fortæller således, at han er topklar på at ofre sin topscorertitel til fordel for medaljer.

– Selvfølgelig vil det være stort at blive topscorer, men hvis jeg skulle vælge mellem en medalje eller en topscorertitel, så ved folk, hvad jeg vil vælge, og det er en medalje til klubben. Men det går lidt hånd i hånd. Hvis jeg scorer flere mål, er der større sandsynlighed for, at vi når vores fælles mål, udtaler Mortensen således til Discovery+.

Og med den nyhed, kan vi gå på hviiekend med håbet om tre point på søndag – vi lader op til opgøret med noget så sjældent som en snak med en FCN-fan i morgen.

God hviiekend derude!

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.