Yann Bisseck (Foto: Matti Kronborg)

Hvem skal overtage for Bisseck? KEP har tre bud!


| Jonas Roulund |

Der er efterhånden ingen tvivl om, at Yan Aurel Bisseck bliver fortid i AGF til sommer. Men hvem bør Bjørnebye holde øje med som erstatning til den bragende gode tysker?

Viaplay-eksperten Kenneth Emil Petersen fik til opgave at finde tre afløsere til Bisseck i AGF, der med stor sandsynlighed ryger til tysk fodbold, når transfervinduet åbner til sommer.

Den tidligere OB’er har en række spændende navne klar, hvoraf et par af dem tidligere har været nævnt.

Her er nemlig tale om Viborgs 23-årige midtstopper, Zan Zaletel, der har leveret en række gode præstationer hos det generelt overpræsterende VFF-mandskab i denne sæson.

Derudover er det Lucas Hey fra Lyngby, som vi tidligere har beskrevet, og så bringer KEP Jacob Rasmussen på banen. En 25-årig forsvarsspiller, som kom til udenlandsk fodbold i en tidlig alder. Han røg nemlig allerede fra OB’s U19-hold til Schalke 04’s tilbage i 2016 og har siden gjort sig i en lang række klubber – heriblandt St. Pauli, Rosenborg, Vitesse og Empoli.

Han er lige nu udlejet fra Fiorentina til Feyenoord, hvor han dog ikke har den store succes pt.

– Han er en venstrebenet stopper, han er røget lidt ud af kulden i Feyenoord. Han startede ellers med at spille de første kampe, hvor de vandt fire eller fem, men han er så røget helt ud i kulden og spiller ikke særlig meget, fortæller Kenneth Emil Petersen i TV3’s TV-studie, hvor han også beretter, at det netop var Stig Inge Bjørnebye, der hentede danskeren til Rosenborg og solgte ham videre tilbage i 2017/2018.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.