• Forside
  • AGF Nyheder
  • Dagens hviie nyhedsdrone: Landsholds-GF’ere, legender og slutspilskampprogam

Foto: Jonas Roulund

Dagens hviie nyhedsdrone: Landsholds-GF’ere, legender og slutspilskampprogam


| Jonas Roulund |

Der sker altid noget i- og omkring AGF. Derfor samler ksdh.dk hver dag de vigtigste AGF-historier til dig. Læs i dag om GF’ere på landsholdet, legender på Fredensvang, slutspilsprogram og dagens træningsobservationer.

Hver dag fylder AGF. I hjernen og i hjertet. Her på ksdh.dk giver vi dig dagens vigtigste hviie historier samlet i ét overblik.

I dag kan du læse om landsholdsudtagelser, legendemøde, dagens træning på Fredensvang og Superligaens kampprogram.

God fornøjelse!

Slutspilsprogrammet kommer i næste uge

Hvis du også sidder med kalenderen og venter i spænding på, hvornår AGF’s kommende kampe skal spilles, så må du vente lidt endnu.

Divisionsforeningen fortæller således, at den tætte Superligastilling gør, at kampprogrammet tidligst udkommer tirsdag middag.

Det kan du læse mere om i vores artikel: Slutspilsprogrammet offentliggøres på tirsdag.

Legender og landsholdsspillere på Fredensvang

AGF kunne tidligere i dag afsløre, at der den 18. marts kommer fornemt besøg fra over 50 AGF-legender på Fredensvang. Her vil de overvære U17’s ligakamp mod Lyngby og efterfølgende selv tørne ud på Bane 4, hvor du kan opleve legenderne i aktion.

Hvis du vil se nogle kommende legender i aktion, så kan du glæde dig over, at vi har fire AGF’ere med på diverse landshold i den kommende tid. T.K., Adam Daghim, Mikkel Kristensen og Mikael Anderson skal således alle pakke landsholdstaskerne, når Superligakampen mod OB er færdigspillet på søndag.

Sidst, men bestemt ikke mindst, så har vores skribent, Alexander Hjorth, været en tur på Fredensvang, hvor han observerede dagens træning. Her var unge Markdal med i målmandstruppen, mens et par startopstillings-afsløringer måske kom til syne.

God fornøjelse med det hele! Og god hviie torsdag!

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.