Thomas “TK” Kristensen (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Fire AGF’ere udtaget til landskampe


| Jonas Roulund |

T.K., Adam Daghim, Mikkel Kristensen og Mikael Anderson skal alle pakke landsholdstaskerne, når Superligakampen mod OB er færdigspillet på søndag.

Vi fik hverken Tingager, Mortensen eller Polle med til Marienlyst, da Kasper Hjulmands A-landshold blev udtaget forleden.

Til gengæld kan vi glæde os over, at ungdomstrænerne gerne ser mod Aarhus.

Således er Thomas ‘TK’ Kristensen udtaget til U21-landsholdets venskabskampe mod Ukraine og Schweiz. Derudover er Adam Daghim med for U18-landsholdet, der deltager i en international U18 Turnering i Spanien den 20. – 29. marts.

Vi får også Mikkel Kristensen i rødt og hvidt, da han er med for U17-landsholdet til UEFA Elite Rounds i Holland den 20.-29. marts.

På den internationale front kan Mikael Anderson også glæde sig over en udtagelse til det Islandske landshold, der møder Bosnien og Liechtenstein i EM-kvalifikationen. Her får han selskab af hele otte spillere fra 3F Superligaen, idet Hakon Haraldsson, Isak Bergmann Johannesson, Sævar Magnusson, Alfred Finnbogason, Aron Elis Thrandarson, Elias Olafsson og Stefan Thordarson også indløser billet til landsholdflyet.

Derudover kan vi nok også forvente, at guldklumpen, Yann Bisseck, skal med det tyske U21-landshold, men dette er endnu ikke udtaget.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.