Ceres Park set fra Stadion Allé (Foto: Jonas Roulund)

Slutspilsprogrammet offentliggøres på tirsdag


| Jonas Roulund |

Søndag klokken 15 spilles sidste runde i Superligaens grundspil, og derefter skal et større puslespil gå op. Slutspilskampprogrammet forventes derfor først klar tirsdag den 21. marts, fortæller Divisionsforeningen.

AGF, Viborg, FCK og Nordsjælland er klar til Mesterskabsslutspillet, mens Lyngby, AaB og Horsens er sikre på at spille med i nedrykningsspillet.

Søndagens sidste spillerunde i grundspillet kommer dermed til at få stor betydning for kampprogrammet i den resterende del af sæsonen, da både Brøndby, FCM, OB, Silkeborg og Randers kæmper med om at nå top seks.

Netop derfor skal vi væbne os med tålmodighed i forhold til at få AGF’s kampe programsat, fortæller Divisionsforeningens turneringschef, Peter Ebbesen, til Tipsbladet:

– Vi håber på at kunne offentliggøre programmet tirsdag over middag. I nyere tid plejer vi at kunne komme med programmet der, men denne gang er der flere åbne ender, end vi plejer at have med hold, der kan ende i både top seks og bund seks. Det gør det lidt mere usikkert den her gang, men som sagt er håbet tirsdag over middag, fortæller han.

Efter søndagens Superligarunde kommer en landsholdspause med kampe den 23. og 26. marts for det danske landshold. Herefter er planen at Superligabolden skal rulle igen fra den 31. marts – altså om under to uger.

Når slutspilsprogrammet er offentliggjort, kan du se AGF’s kampprogram her.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.