• Forside
  • AGF Nyheder
  • Dagens hviie nyhedsdrone: Kamptransport, kapitalindsprøjtning og transferrygter

På billedet ses Hans Christian Nielsen, Hans Gregersen, Erik Christensen, Aage Rou Jensen og Finn Overby ved afrejsen til udekampen mod Legia Warszawa (Foto: Jørn Timm / Aarhus Stadsarkiv)

Dagens hviie nyhedsdrone: Kamptransport, kapitalindsprøjtning og transferrygter


| Jonas Roulund |

Denne solrige torsdag har budt på mere opladning til weekendens opgør mod FCK, mens en række lokale investorer har leveret en vigtig kapitaludvidelse til klubben.

Regnvejr ser vi ikke meget af for tiden, men pengeregn kan til gengæld opleves i Kongelunden.

God fornøjelse med dagens GF-overblik!

Millionregn over Aarhus

43 millioner kroner tilføres klubbens budget, efter at AGF A/S i dag kunne meddele, at en kreds af lokale investorer har deltaget i en rette emission til markedskurs:

– Vores nuværende storaktionærer har alle deltaget i emissionen, og vi glæder os også over, at vi har fået nye fremtrædende lokale erhvervsfolk med på holdet. Det er med til at styrke vores lokale forankring, hvor en bred kreds af lokale erhvervsfolk sidder på hovedparten af stemmerne, siger Lars Fournais således.

Pengene skal særligt bruges på det nye talentakademi og udviklingen af nye stjerner til Superligaholdet.

Fanmarch og shuttlebusser til weekendens kamp

Der bliver mangel på p-pladser til bilisterne, så du kan allerede godt begynde at se dig om efter en smartere måde at komme til Ceres Park på søndag, når FCK kigger forbi klokken 18.

– I modsætning til tidligere kampe, kan vi på søndag desværre ikke tilbyde parkering på Jydsk Væddeløbsbane, som selv har et arrangement. Og da Tivoli Friheden har sat gang i deres sæson, vil deres gæster også på søndag benytte sig af parkeringspladserne tæt på Ceres Park, skriver agf.dk således.

Der er heldigvis en række andre muligheder for at komme til kamp på en fed måde – herunder en fanmarch arrangeret af Samlet for Aarhus, og så kører Ceres en shuttlebus i stilling, hvor man endda får en gratis Ceres Top på turen fra M. P. Bruuns Gade til John Stampes Plads.

Diks er taknemmelig, og Lyngby-komet er i kikkerten

På den anden side af Broen er der masser af AGF-snak i krogene i disse dage. Vores tidligere back, Kevin Diks, fortæller nemlig, at han er meget taknemmelig for sin tid i Aarhus, selvom han svigtede os til fordel for FCK i 2021:

– Det er det sted og hold, hvor jeg formåede at genfinde min tidligere form. Ja, det var jo der, hvor den gamle Kevin kom tilbage, fortæller Diks i et interview.

Samtidig går der rygter om, at Bissecks afløser måske skal findes på Sjælland.

Her løber unge Lucas Hey nemlig rundt og spiller flot fodbold for Lyngby BK, og det er noget, vi måske kunne bruge i Aarhus.

– Ifølge B.T.-podcasten Transfervinduet har AGF et godt øje til den unge Lyngby-profil, Lucas Hey, der fyldte 20 år for en uge siden. Lucas Hey fik sit førsteholdsgennembrud cirka halvvejs inde i grundspillet og har siden spillet 17 kampe for Lyngby BK i denne sæson, kan du blandt andet læse i artiklen, hvor vi runder, om Hey bliver Bissecks erstatning.

Således kom vi igennem dagens vigtigste hviie nyheder. Hav en skøn, solrig aften!

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.