Skip to main content


(Foto: AGF.dk)

Kevin Diks ser tilbage på tiden i AGF med stor glæde


| Valdemar Andreasen |

Kevin Diks kom til AGF i 2019 og nåede at spille 51 kampe, inden han i 2021 blev købt fri af FCK i Fiorentina. På søndag går det løs, når AGF skal møde FCK på Ceres Park. Kevin Diks ser tilbage på tiden i AGF med stor taknemmelighed, da det var her, han fik karrieren tilbage på rette spor.

Fra 2019 til 2021 nåede den angrebsivrige back, Kevin Diks, at spille 42 Superliga-kampe for AGF, hvor han fik lavet otte mål og en assist. Der var mange AGF-fans, der gerne så Kevin Diks blive i AGF, men sådan skulle det ikke gå, da FCK nappede ham i Fiorentina efter hans lejeaftale med AGF var udløbet.

På søndag møder AGF rivalerne FCK, hvor blandt andet den tidligere AGF-profil, Kevin Diks, skal kæmpe mod sin gamle klub, som har betydet meget for ham.

– Det er det sted og hold, hvor jeg formåede at genfinde min tidligere form. Ja, det var jo der, hvor den gamle Kevin kom tilbage, fortæller Diks i et interview med Bold.dk

Taknemmelig for tiden i AGF

Da Kevin Diks kom til AGF, havde han haft en alvorlig skade og kom faktisk også til AGF med en skade. Det tog to-tre måneder for backen at blive kampklar, og her sender han særligt en stor tak til fysioterapeuterne i AGF, der hjalp ham med at få styrke og selvtillid tilbage.

Han har fortsat stor respekt for AGF og taler stadig med de fysioterapeuter og tidligere holdkammerater, som hjalp ham med at genvinde fodboldglæden.

– Jeg taler med Gift Links nogle gange, mens jeg også taler med Patrick Mortensen til kampene og sådan noget. Men der er sket meget, siden jeg var der, og jeg har stor respekt for dem, men på søndag jagter vi sejren, da den er vigtig for os, forsætter han til bold.dk.

Diks nåede 51 kampe i den rigtige hviie trøje, inden turen gik til FCK i 2021.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle