På billedet ses Hans Christian Nielsen, Hans Gregersen, Erik Christensen, Aage Rou Jensen og Finn Overby ved afrejsen til udekampen mod Legia Warszawa (Foto: Jørn Timm / Aarhus Stadsarkiv)

“Offentlig transport eller kaos” til weekendens kamp


| Jonas Roulund |

Noget så kedeligt som p-pladser og shuttlebusser er emnet for denne artikel. Men det er vigtigt for den gode kampoplevelse, så vi håber, du vil læse med.

Parkeringsforholdene omkring Ceres Park har været til evig diskussion, og på søndag bliver vi mange på Ceres Park. Derfor opfordrer AGF til, at man tager cyklen eller bussen eller hapser en rask gåtur, når +15.000 tilskuere besøger skoven i weekenden.

– I modsætning til tidligere kampe, kan vi på søndag desværre ikke tilbyde parkering på Jydsk Væddeløbsbane, som selv har et arrangement. Og da Tivoli Friheden har sat gang i deres sæson, vil deres gæster også på søndag benytte sig af parkeringspladserne tæt på Ceres Park, skriver agf.dk således.

Samlet for Aarhus og Ceres løser problemet

Mens bilerne får problemer på søndag, så kan de vandrende fans få sig én på opleveren, idet Samlet for Aarhus indbyder til Fanmarch startende fra Busgaden kl. 15:30.

Hvis du ikke kan nå med på den tur, så har Ceres også en løsning klar.

Ceres’ partybus omdannes nemlig til en shuttlebus, som kører mellem Skt. Pauls Kirke og John Stampes Plads fra kl. 16-18 i pendulfart. Ceres giver endda en bajer undervejs på turen, hvor det kræver billet til kampen at hoppe med.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.