Skip to main content


Foto: AGF.dk

AGF’s nye trøjer til sæsonen 24/25 offentliggjort


| Jonas Roulund |

Så skete det. Hjemme- ude- og tredjetrøjen blev i dag offentliggjort ved et arrangement på Salling Rooftop, mens en særlig træningstrøje også blev lanceret.

AGF’s nye trøjer designet af Craft blev i dag offentliggjort på Salling Rooftop.

Her startede arrangementet meget “AGFsk” med et ordentligt regnskyl og lidt teknik, der drillede, men SÅ tittede solen frem – og det samme gjorde trøjerne.

Marketingdirektør Asger Munkholm og Head of Content i AGF, Søren Højlund Carlsen, indtog scenen i selskab med Crafts designer, Daniel Ekelund, og så blev de fire trøjer ellers hevet op af kasserne.

Særligt mønster præger trøjerne

Trøjerne har alle et præg af et mønster, som er taget direkte fra Søjlehallen for enden af Stadion Allé, hvor det kan ses på bygningen, når man ankommer til stadion. Nu er det også en del af AGF’s trøjer.

Hjemmebane- og udebanetrøjen er desuden lavet udelukkende i AGF’s farver – inklusiv sponsorernes logoer, hvilket er et særligt vovet stunt af designerne.

AGF's hjemmebanetrøje 24/25

Hjemmebanetrøjen er i øvrigt inspireret af AGF-historien – og særligt af 1992-designet.

AGF's udebanetrøje 24/25
Foto: KSDH.dk

Tredjetrøjen er en slags “afskedshyldest” til løbebanen, og farven er hentet fra den hedengangne og omdiskuterede bane, der omkransede det nuværende Ceres Park.

AGF's tredjetrøje 24/25
Foto: KSDH.dk

Læs mere om AGF’s nye Craft-trøjer her: Marketingdirektør om ny trøjepartner: Vi bliver en spydspids i Danmark

Fansenes fjerdetrøje

AGF har i denne omgang også fået produceret en særlig fjerdetrøje, som skal bruges til træningskampene over sommeren. De er blevet til i tæt samarbejde med Samlet for Aarhus, og her er tifoen fra sæsonafslutningen mod Brøndby – 3-3 kampen sidste år – en del af designet.

AGF's fjerdetrøje 24/25
Foto: KSDH.dk

Hjemmebane kan købes fra i dag, mens udebane-, tredjetrøjen og fjerdetrøjen stadig er i produktion.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle