Skip to main content


Sigurd Haugen efter en træning på Fredensvang. (Foto: Jonas Roulund/KSDH.dk)

AGF-dronen: Rundens Hold, Spillerkarakterer og Haugen-scoring


| Jonas Roulund |

Ooooog der er scoret i Aarhus! Stadionspeakeren har ikke prøvet at råbe Haugens navn mange gange i den forbindelse, men i går lykkedes det nordmanden at komme på tavlen i Future Cup. Her er dagens vigtigste AGF-nyheder.

Rundens Hold har igen hvii deltagelse, U17 ligger fortsat med i toppen, og Haugen kan altså godt lave mål.

God fornøjelse med dagens AGF-overskrifter!

Mads Emil er MOTM

Midtbane-Madsen har stjålet overskrifterne med sine to kasser i søndags, og hos KSDH’s brugere er han da også en klar favorit. Han er således kåret til Man of the Match og høster topkarakter, mens der generelt er delt flotte karakterer ud til alle AGF-spillere efter pragtpræstationen mod Viborg FF.

– I Facebook-gruppen KSDH – Gruppen for AGF Fans blev Mads Emil Madsen igen i denne uge valgt som MOTM med hele 64% af alle stemmerne, mens Gift Links løb med andenpladsen med 23%. Med 6% af stemmerne tager Tobias Mølgaard brugernes tredjeplads. Det blev en vidunderlig aften på Ceres Park, da AGF bød Viborg op til en kamp om bronzemedaljerne. Det startede som en meget lige affære, men efter AGF’s 1-0 mål, som Patrick Mortensen satte ind fra straffesparkspletten, sad AGF tungt på kampen. Viborg blev nærmest kun farlige på dødbolde, hvilket også smitter af på dagens spillerkarakterer, skriver Alexander Hjorth Jensen blandt andet.

Husk i øvrigt, at du kan stemme på Rundens Mål, hvor Mads Emil Madsens 3-0-scoring måske fortjener et klik.

Rundens Hold er hvidt (og rødt)!

AGF og FC Nordsjælland dominerer rundernes udvalgte hold for tiden, og også i denne uge kan vi nyde to mand på 3F Superligaens Rundens Hold. Vi har således Jesper Hansen og Mads Emil Madsen med. Samtidig har vores kommende modstander fra Nordsjælland snuppet tre pladser, og der er dermed lagt i kakkelovnen til et brag på søndag!

Med gårsdagens FCN-sejr over FCK er toppen i ligaen tæt, og kun fire point skiller AGF fra førstepladsen. Kampen mellem AGF og FCN spilles på Ceres Park klokken 18 på søndag, og der er stadig billetter til alle tribuner at hente.

Haugen og talenterne er varme

Sigurd Haugen har spillet 31 kampe i den hvide trøje med seks mål og to assists til følge. Fire af dem er faldet i pokalturneringen mod lavere rangerende hold, og selvom fansene gerne ser nordmanden lykkes i den hvide trøje, så begynder tålmodigheden med angriberen så småt at slippe op. MEN så er det jo godt, at man kan tanke selvtillid i Reserveligaen. I mandagens Future Cup-kamp mod Randers FC bragte Haugen os nemlig på 1-1. Det endte dog med et 1-4-nederlag mod Kronjyderne.

Hos de yngre folk var der i weekenden kampe i Haderslev, hvor SønderjyskE ventede. U19 tabte 1-0, mens U17 holder sig til i toppen med et 2-2-resultat.

Du kan blive opdateret på alle opgørene, tabellerne og formen i vores artikel om Haugens mål og ungdommens opgør.

OG for at det ikke skal være løgn, så er der endnu en ungdomsnyhed klar til dig. Vi har nemlig fornemt besøg af 15-årige Viktor Bjarki Dadason, som prøvetræner på Fredensvang. Midtbanespilleren har tre U15-landskampe under bæltet, så måske har vi snart en ny Kári Árnason på vej til at dominere Superligaen!

OG som en sidste – lidt forsinket nyhed – så kunne vi i weekenden meddele, at Gunner Linds medaljesamling er solgt for et anseeligt beløb – det kan du læse meget mere om i vores artikel: Hammerslag: Gunner Linds AGF-medaljesamling solgt!

– 252 stadionplatter med en stor fadøl på Ceres Park. Eller 46 spritnye AGF-spillertrøjer i AGF’s fanshop. Det er blot nogle af de ting, man som AGF-fan kan erhverve sig for det beløb, en AGF-fan netop har købt Gunner Linds medaljesamling for.

Og således kom vi rundt om de hviie tirsdagsnyheder!

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle