Skip to main content


Gunner Linds AGF-medaljer og 100-kamps nål m.m. (Foto: KSDH.dk)

Hammerslag: Gunner Linds AGF-medaljesamling solgt!


| Thomas Vedel |

Kl. 19.00 lørdag aften lød hammerslaget på auktionen for Gunner Linds AGF-medaljesamling i KSDH.dks facebook-gruppe “AGF Ting – Køb/Salg/Bytte”. Den endelig pris løb op i 29.000 kr. og køberen er en mangeårig AGF-fan, som ovenikøbet har opkaldt sin søn efter en gammel ‘GF-legende.

252 stadionplatter med en stor fadøl på Ceres Park. Eller 46 spritnye AGF-spillertrøjer i AGF’s fanshop. Det er blot nogle af de ting, man som AGF-fan kan erhverve sig for 29.000 kr.

Brian Søndergaard, en mangeårig AGF-fan, valgte dog at spendere 29.000 kr. på noget helt andet – nemlig legendariske Gunner Linds AGF-medaljesamling med tilhørende 100 kamps AGF-guldnål m.m.

KSDH.dk spurgte den glade køber af Gunner Linds medaljer om, hvad disse medaljer betyder for ham:

– Medaljerne blev vundet i den periode, hvor jeg som Randers-dreng begyndte at komme på Aarhus Stadion, og jeg har stort set været fast inventar siden, siger Brian Søndergaard til KSDH.dk.

Brian fortæller endvidere, at han stadig den dag i dag tager på stadion med sin søn Tomas, der er opkaldt efter den islandske angriber Tomas Ingi Tomasson, som slog sine folder i AGF fra 1998 til 2001.

Her på KSDH.dk ønsker vi Brian stort tillykke med at vinde auktionen, og vi glæder os over at medaljerne ender i hænderne på en vaskeægte ‘GF-fan.

Læs også KSDH.dks store interview med Gunner Lind, hvor “GUD” sætter ord på, hvorfor han har valgt at sælge sine AGF-medaljer fra storhedstiden i 1990’erne.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle