Skip to main content


Sigurd Haugen (Foto: Matti Kronborg)

Haugen scorede, U19 tabte, og U17 er på vej mod toppen


| Jonas Roulund |

Gode gamle Sigurd Haugen sendte kuglen i kassen i Future Cup, mens vores talenter spillede kampe med blandet succes i Haderslev. Her er en opdatering på vores forskellige hviie mandskaber.

Superligatruppen tog et vigtigt skridt i medaljekampen, da Viborg FF blev besejret 3-0 på Ceres Park i søndags. I går var reserverne så i kamp, da sæsonens sidste Future Cup-kamp blev afviklet på Ceres Park. Her stillede vi op med etablerede spillere som Peter Bjur, Brandhof, Haugen og Kahl, mens Diesel Herrington, Mathias Sauer og Mikkel Kristensen også startede inde. På den modsatte side af midterlinjen stod velkendte ansigter fra Randers; Jakob Ankersen, Edgar Babayan og Alhaji Kamara havde således alle fundet vej til denne uges reservekamp, og det skulle vise sig afgørende.

Hurtige Haugen var ikke nok

Selvom nordmanden har haft udfordringer med at bryde igennem i Superligaen, så kan han altså lave mål for vores reserver. Det viste han igen i går, da han efter 12 minutters spil løb dybt, blev fældet i feltet – og selv omsatte straffesparket til 1-1. Inden da havde Randers bragt sig i front på et direkte frispark.

Det blev dog det sidste, vi så til AGF-mål i denne omgang. Randers svarede igen med tre kasser – blandt andet af Kamara og Ankersen. Dermed sluttede denne sæsons Future Cup med et 4-1 nederlag og en 6. plads i tabellen, som føres af OB.

Startopstilling:

AGF: Per Kristian Bråtveit – Mikkel Kristensen, Luka Callø (Gustav Schjøtt 70’), Diesel Harrington, Eric Kahl, Peter Bjur, Marco Valdes (Malthe Friis 80’), Frederik Brandhof, Martin Mai (Bertram Zacho 85’), Sigurd Haugen, Mathias Sauer

Ungdommen med blandet weekend

I den endnu yngre ende af aldersskalaen var U19 på besøg i Haderslev, hvor de måtte tage til takke med et 1-0 nederlag efter en lige kamp. Nederlaget efterlader mandskabet på en 11. plads i rækken.

Hos U17 går det noget bedre. De spillede en chancerig kamp – også mod SønderjyskE. Her kom Mathias Bang og Gustav Schjøtt på tavlen i et 2-2-opgør. Dermed indtager holdet en 5. plads efter 22 spillerunder.

U15 sprang denne weekend over i kampmæssig forstand, men de spiller næste kamp mod AaB den 13. maj klokken 13 på Fredensvang.

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle