Foto: Kronborgfotos

AGF-dronen: Reportage, Knoester-snak og showkamp


| Jonas Roulund |

På trods af landskampspausen, så sker der stadig ting og sager i- og omkring AGF. Her er dagens hviie nyhedsoverblik.

Der er showkamp i Galten, der er Knoester-interview, og der er meget andet godt på sådan en højhellig september-tirsdag.

God fornøjelse med dagens AGF-overblik!

Fodboldfest venter i Galten

Galten FS holder 80 års fødselsdag med manér i morgen.

Her gæster AGF’s Superligastjerner nemlig forstadsklubben, som blandt andre har bidraget med TK og Jacob Anderson til De Hviie i de seneste år.

AGF donerer i samme omgang 100.000 kroner til samarbejdsklubben.

Vi har lavet et optaktsinterview med Galtens Serie 3-træner, der glæder sig til storkampen. Det kan du læse lige her: Oplev AGF til fodboldfest i Galten

Knoester er glad for hurtig start

Hollandske Mats Knoester kom til AGF i fredags, og søndag blev han allerede bragt på banen, da han fik debut mod FC Midtjylland.

Han fortæller i dag, at han er glad for modtagelsen i Aarhus: Knoester om skiftet til AGF: Var ikke i tvivl

Han bliver også omtalt i dagens afsnit af Lyden AGF, hvor hele transfervinduet evalueres af Rasmus Thomsen, Martin Johannes Madsen og undertegnede.

Lyt til det hele lige her:

Reportage fra søndagens brag

Bech fik skabt en fest, mens Bailey satte en dæmper på stemningen. På lægterne var der dog trolig støtte hele vejen igennem, og du kan komme med tilbage til søndagens opgør i en stemningspræget reportage fra remisset på Heden: Reportage: Bech på pletten, da fansene viste internationalt niveau

– Så sidder vi her igen. I bussen på vej til udekamp – denne gang mod Ikast-drengene på Heden, der kommer lige fra en torsdagskamp. Kan vi gøre det? Ja, vi kan, er overbevisningen i fanklubbens bus denne søndag eftermiddag på vej til MCH Arena, skriver Clovis Lukunku blandt andet.

20-årig AGF’er sendes til FA 2000

Som KSDH erfarede sent fredag, så sender AGF unge Oliver Olsson til 2. divisionsklubben FA 2000. Det bekræfter FA 2000 på klubbens hjemmeside, og du kan læse mere om det lige her: AGF sender 20-årig til FA 2000

Dermed kom vi rundt om dagens AGF-nyheder. Hav en tjekket tirsdag!

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.