(Foto: Jonas Roulund/KSDH.dk)

AGF sender 20-årig til FA 2000


| Jonas Roulund |

Som vi tidligere kunne berette her på KSDH.dk, så sender AGF 20-årige Oliver Olsson til FA 2000. Kontrakten med forsvarsspilleren rives over, så skiftet sker uden transfersum.

Der var store smil og armbevægelser, da AGF sidste år præsenterede Oliver Olsson som ny mand i den hvide trøje.

Fynboen blev hentet fra Vejle Boldklub, hvor han havde imponeret i sine 49 U19-kampe.

Olsson blev udstyret med en fireårig kontrakt og fik fine ord med på veje fra sportschef, Stig Inge Bjørnebye:

– Oliver Olsson er en stor stærk centerback, som ikke bare skiller sig ud med sin højde, men også med en god fart og lederegenskaber. Han sætter en stor ære i at forsvare sit mål, og han udviser på den måde en stor grad af vinderinstinkt og en god arbejdsmentalitet af sin unge alder, sagde han til AGF.dk.

Siden da er det blevet til 24 optrædener for AGF’s U19-hold med to mål til følge.

Dog har talentet ikke vist sig stort nok, og nu er kontrakten blevet revet over, så han kan skifte frit til 2. divisionsklubben FA 2000. Det bekræfter 2. divisionsklubben i dag på deres hjemmeside, og sportschef Steffen Dam glæder sig over at råde over den unge herre:

– Oliver er en vindertype, som endda er ret hurtig sin størrelse taget i betragtning og ikke bange for at gå til stålet. Vi havde hele otte mand ude til kampen mod Skive, og da flere af vores øvrige forsvarsspillere har haft en skadesplaget opstart, valgte vi at slå til, da muligheden opstod. Det er jeg rigtig glad for, og glæder mig meget til at følge Oliver i FA 2000-trøjen, siger Steffen Dam.

KSDH-redaktionen ønsker Olsson god vind fremover.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.