Jacob Nielsen, AGF’s direktør (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

AGF donerer 100.000 kroner til TK’s barndomsklub


| Alexander Hjorth Jensen |

Normalvis tilfalder der nogle penge til en spillers barndomsklub, når de sælges videre. Dette sker dog ikke i TK’s tilfælde, da stopperen skiftede til AGF, inden han fyldte 12 år.

AGF har derfor valgt at donere 100.000 kroner til Galten FS, hvorfra Thomas “TK” Kristensen kom til AGF i 2013.

– Vi vil alligevel gerne anerkende Galten FS og deres store arbejde med børne- og ungdomsfodbolden, udtaler AGF’s direktør Jacob Nielsen i en pressemeddelelse.

– De er samarbejdsklub til AGF og flere spillere hos os har en baggrund hos Galten. Derfor har vi som klub besluttet at donere 100.000 kr. til Galten FS som en donation.

I morgen spilles desuden en showkamp mellem AGF og Galten FS, som du kan læse mere om her: Oplev AGF til fodboldfest i Galten

Jacob Nielsen, AGF direktør
(Foto: Matti Kronborg)

Respekt for de frivillige

AGF har netop hyldet samarbejdsklubberne, i forbindelse med Superliga-kampen mod Lyngby, og dette fortsætter man altså med at gøre med denne donation til Galten FS.

– Donationen skal også ses som et symbol på vores dybe anerkendelse og respekt for det store frivillige arbejde, der foregår ude i alle vores samarbejdsklubber.

– De er kernen i fodboldens fødekæde, og vi var intet uden det store arbejde, som Galten FS og andre klubber gør for fodbolden og for børn og unge, siger AGF-direktør Jacob Nielsen i pressemeddelelsen.

Thomas “TK” Kristensen var allerede i weekenden udtaget for sin nye klub, Udinese, men danskeren fik ikke spilletid.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.