Foto: AGF.dk

AGF-dronen: Mød bestyrelsens kvindelige medlem og transfersnak


| Jonas Roulund |

Spillerne holder ferie, men der sker masser på kontorgangene for tiden. Her er dagens AGF-drone med alt det vigtigste om De Hviie.

Yann Aurel Bisseck er et hot navn – også i Italien! Det kan du læse mere om i dagens nyhedsoverblik, hvor du også kan blive klogere på AGF’s powerwoman – Katja Moesgaard – som indtager et af de syv sæder i bestyrelsen.

God fornøjelse!

Transferrygter og debat

Vi lægger ud med lidt rygter og debat – for hvem skal AGF hente i sommerens transfervindue, og hvem skal skippes videre?

Det har både Clovis Lukunku og Steen Erhard skrevet blogs om, som du kan læse lige her:

Blog: Hvad skal der ske for AGF i transfervinduet?

Blog: Hvor er det afgørende at forstærke AGF?

En mand, som det er almindeligt kendt, er på vej videre er Yann Aurel Bisseck. Han er tidligere blevet rygtet til både AS Monaco og Eintracht Frankfurt, men nu melder mægtige Inter Milan sig på banen:

– Inter-mediet FcInter1908 kan søndag berette, at AGF’s Yann Aurel Bisseck er et meget varmt emne hos dette års Champions League-finalister fra Milano. Det kan du læse mere om her: Medie: Inter er meget interesseret i Yann Bisseck

Mød Katja Moesgaard – anfører på banen og i erhvervslivet

Katja Moesgaard er noget af en power-woman, og så er hun eneste kvindelige medlem af AGF’s bestyrelse.

Vi har taget en snak med hende om livet som bestyrelsesmedlem, om kærligheden til Aarhus, og om klubbens potentiale.

Det kan du læse om lige her: Mød bestyrelsen: Katja Moesgaard – anfører på banen og i erhvervslivet.

Du kan se hele interviewet her:

Hele interviewet kan også høres via vores podcastkanal – søg efter KSDH – En Podcast om AGF og KUN AGF der hvor du normalt finder dine podcasts.

Frederik Ihler er varm – er han varm nok til AGF?

AGF bør forstærke sig på angrebsposten. Det er i hvert fald en almindelig holdning blandt de fleste AGF-fans, men måske skal vi slet ikke lede så længe efter en konkurrent til Patrick Mortensen på toppen.

Frederik Ihler er nemlig varm for Skive IK, der gør sig i 2. division. Her nettede den 19-årige angriber to gange, da Brabrand og Skive spillede 2-2 i lørdags.

Ihler bragte således Skive foran 2-0 inden pausen, mens Brabrand IF svarede igen ved 17-årige Oliver Thunbo og senere Christoffer Maul Petersen til slutresultatet.

Lejesvenden har scoret ni mål i 24 kampe for Skive IK i denne sæson.

Dermed kom vi rundt om dagens hviieste nyheder. Hav en dejlig mandag!

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.