Foto: Matti Kronborg

AGF-dronen: Københavnerros, Rundens hold og reportage fra Parken


| Jonas Roulund |

AGF drog til København med en imponerende opbakning, og i dag kan du komme med tilbage til festfyrværkeriet i Parken, og så er der spillerkarakterer, MOTM og ros fra København.

Dagens AGF-overblik tager os tilbage til København, hvor du kan opleve eller genopleve solskinssøndagen, der var så tæt på at bringe os tilbage i guldkampen. Derudover er der to mand på Rundens Hold, og så har Jacob Neestrup rosende ord til overs for Rösler og co.

God fornøjelse!

Neestrup med roser til Aarhus

AGF måtte rejse fra Parken med nul point efter en fantastisk fodboldkamp i søndags, men modstandernes cheftræner har store roser til overs for vores hviie helte efter jætteindsatsen i Parken:

– Man skal huske at anerkende den måde, som de har fået Aarhus op at køre, siger københavneren blandt andet.

Og der er flere roser til AGF.

Vi har således både Mikael Anderson og Felix Beijmo med på Rundens Hold efter deres flotte præstationer mod FCK.

Mikael Anderson er KSDH’s Man of the Match

Og vi bliver i samme boldgade. Anderson er nemlig også stemt ind som kampens spiller af brugerne i Facebookgruppen KSDH – Gruppen for AGF fans.

Mikael Anderson fik hele 74%(!) af stemmerne i gruppen, hvor velspillende Felix Beijmo også fik en pæn mængde stemmer – nemlig 13% – mens vores forsvarsgeneral Frederik Tingager fik 5%.

Du kan læse alle spillerkarakterer fra FCK – AGF-opgøret her.

Medrivende reportage fra Parken

Vi er ikke færdig med at fordøje weekendens solkamp i hovedstaden. Clovis Lukunku var nemlig med på awayturen, og du kan komme med tilbage til en dag fyldt med fyrværkeri og fodboldcharme i dagens detaljerige reportage.

– En susende rutsjebaneoplevelse var, hvad vi fik denne solsøndag i København, hvor jeg og mine godt 3000 hviie kammerater havde sneget os over broen for at levere fodboldfyrværkeri og tribunefest i international klasse. Der var toppoint til tilskuerne, mens spillerne måtte gå tomhændede fra banen efter en jætteindsats. Kom med tilbage til dagen, hvor årets gulddrømme forduftede, mens nye håb blev skabt, skriver Clovis blandt andet.

Du kan læse hele reportagen her: Reportage: Fyrværkerifodbold, tribunefest og tungt topdrama

Således kom vi rundt om dagens hviieste nyheder. Hav en fortryllende tirsdag.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.