Foto: AGF.dk

AGF-dronen: Kampreaktioner, målmandsinfo og Ankers pris


| Jonas Roulund |

Endnu et nederlag blev en realitet til AGF i går, der stillede med en debutant i målet. Det ser vi nærmere på i dagens nyhedsoverblik, og så er der nyt om Tobias Ankers pris.

Vi fik ikke meget at juble over i gårsdagens Superligadyst på Ceres Park, men Nicolai Poulsen kom da på tavlen.

Han er blandt de mange, der efterfølgende har givet sin analyse af begivenhederne, og så fortæller han mere om sin kontraktsituation.

Her er dagens hviieste nyheder.

God fornøjelse.

Polle: Kynismen manglede

Nicolai Poulsen scorede sit blot andet mål i den hvide trøje, da han udlignede til 1-1 i gårsdagens kamp mod FC Nordsjælland. Han glæder sig over at have fået lov at opleve at juble foran hjemmepublikummet:

– Lige i situationen var det pissefedt. Det er mit første mål på hjemmebane og nede foran vores fans, det er selvfølgelig noget, jeg vil tage med mig videre og huske tilbage på, fortæller Poulsen.

Til gengæld er han skuffet over, at holdet ikke fik mere ud af de gode perioder i gårsdagens opgør, hvilket du kan læse mere om her: Polle: Det handler om kvalitet og kynisme

Nicolai Poulsen i jubel efter scoring.
Foto: Kronborgfotos

Han deler desuden ud af sine tanker om kontraktsituationen. Midtbaneslideren har kontraktudløb næste sommer, og han vil ikke afvise et skifte til andre Superligaklubber:

– Narj, det ved jeg sgu ikke (om han kan spille i andre Superligaklubber red.). Som jeg også har sagt før, så er jeg stolt og glad for at være i AGF. Jeg synes, det er en fed fodboldklub og kan ikke finde mange andre steder i Danmark, hvor der er en lige så stor støtte, som vi har hernede bag målet i medgang og modgang, så for mig er AGF virkelig kommet tæt på mit hjerte, siger Poulsen blandt andet.

Uwe: Ingen klar førstemålmand

Cheftræneren havde rystet posen en smule til gårsdagens kamp, og det på en noget overraskende måde.

Rutinerede Jesper Hansen var nemlig sat på bænken til fordel for lejesvenden Bailey Peacock-Farrell, som stod en ganske solid kamp ifølge cheftræneren. Han forklarer valget af Peacock-Farrell med, at konkurrencen skal være til stede på alle positioner:

– Det var en solid præstation af Bailey i målet. Han kommer til at spille de kommende kampe, så vi får et godt indtryk af hans niveau, og så evaluerer vi situationen. Så lige nu er førstemålmandsposten ikke givet, fortæller Uwe Rösler således.

Bailey Peacock-Farrell i kamp.
Foto: Kronborgfotos

Han fortæller også om samtalen med Jesper Hansen, der havde været særdeles følelsesladet. Det kan du læse om her: Uwe: Det var emotionelt med Jesper

Rösler mener desuden ikke, at der var tale om en typisk 1-3-kamp, idet kampbilledet var mere lige, end cifrene umiddelbart tilsiger.

– For mig, var det her ikke en 1-3-kamp. Vi fik ikke udnyttet vores chancer, og FCN var meget kliniske. De havde fire skud på mål, mens vi havde 11, og alligevel løber de afsted med sejren, forklarer Rösler.

Tipsbladet erfarer: Så meget betaler AGF for Anker

Tobias Anker er kommet til AGF på en permanent femårig kontrakt, og Vendsyssel FF var hurtigt ude og sige, at det var rekordtransfer for dem.

Idet seneste rekord for 1. divisionsklub lå på 2 millioner kroner, kunne man forvente, at AGF havde givet et beløb i nogenlunde samme leje for den venstrebenede stopper, og det mener Tipsbladet at kunne bekræfte i dag:

– Hverken AGF eller Vendsyssel har nævnt prisen på forsvarsspilleren, men ifølge Tipsbladets oplysninger betaler Superliga-klubben lidt under tre millioner – i omegnen af 2,8 millioner – kroner for den tidligere FC Midtjylland-spiller, skriver de således i dag.

Dermed kom vi rundt om tirsdagens hviie nyhedsoverblik. I aften venter der spillerkarakterer og kåring af Man of the Match, så hop ind på Facebookgruppen “KSDH – Gruppen for AGF Fans” og afgiv din stemme på kampens spiller.

God tirsdag deruuu’!

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.