Jesper Hansen (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Uwe: Det var emotionelt med Jesper


| Jonas Roulund |

Bailey Peacock-Farrell fik debut i målet i gårsdagens Superligaopgør på bekostning af rutinerede Jesper Hansen. En naturlig udvikling, forklarede cheftræneren efterfølgende.

Det blev nok ikke helt den debut, han havde håbet på.

Bailey Peacock-Farrell kom ellers hæderligt fra land som AGF-spiller, men måtte alligevel se sig passeret tre gange i gårsdagens dyst mod FC Nordsjælland. Cheftræneren var dog ganske godt tilfreds med sin nye keeper efter kampen:

– Det var en solid præstation af Bailey i målet. Han kommer til at spille de kommende kampe, så vi får et godt indtryk af hans niveau, og så evaluerer vi situationen. Så lige nu er førstemålmandsposten ikke givet, fortæller Uwe Rösler således.

Bailey Peacock-Farrell i kamp.
Foto: Kronborgfotos

Emotionel samtale med Hansen

Jesper Hansen har været et fast holdepunkt på holdkortet siden sin ankomst til AGF i sommeren 2021, men i går var det altså slut. En epoke med den rutinerede keeper på stregen kan have nået sin ende, og det var da også emotionelt, da trænerstaben måtte meddele, at Hansen skulle en tur på bænken:

– Vi havde en meget emotionel samtale med Jesper. Både han og jeg var berørt af situationen, men vi havde en god snak om det sammen med målmandstræneren, fortæller Rösler, som allerede i januar begyndte snakken med Hansen angående fremtiden:

– Vi snakkede allerede med Jesper tilbage i januar om hans situation og fremtid i klubben og har løbende haft dialogen med ham, så han var bevidst om, at vi ville bringe en målmand ind, som var klar til at spille, forklarer cheftræneren.

Med Hansens 72 kampe og 23 clean sheets i AGF er der lidt af en arv at skulle løfte for Peacock-Farrell, men det er nu heller ikke givet, at målmandsposten bare er udskiftet fra nu af. Vores engelske lejesvend får nu chancen for at bevise sig, og så tager trænerstaben en beslutning senere angående førstemålmandsposten:

– Vi ved, hvad Jesper kan. Han har stået fantastisk for os og været en del af rygraden på holdet. Men vi vil også udfordre ham, ligesom vi udfordrer alle de andre spillere. Derfor bragte vi Bailey ind, og nu giver vi ham chancen for at bevise sig, forklarer Rösler.

Dermed er der lagt op til hård konkurrence mellem 38-årige Hansen og 26-årige Peacock-Farrell på træningsbanen i den kommende tid. Hutters forbliver i en rolle som udviklingsmålmand, fortæller Rösler desuden.

 

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.