(Foto: Kronborgfotos)

Rösler: For mig var det ikke en 1-3 kamp


| Jonas Roulund |

Uwe Rösler måtte se sit mandskab bukke under for FC Nordsjællands effektivitet i gårsdagens opgør på Ceres Park, men mener alligevel, at spillerne ydede en tilfredsstillende indsats langt hen ad vejen.

Det blev i går aftes til et 1-3 nederlag på hjemmebanen mod FC Nordsjælland, og Uwe Rösler var efterfølgende ærgerlig over, at man ikke fik udnyttet den gode start, som AGF’erne faktisk leverede:

– For mig, var det her ikke en 1-3-kamp. Vi fik ikke udnyttet vores chancer, og FCN var meget kliniske. De havde fire skud på mål, mens vi havde 11, og alligevel løber de afsted med sejren, forklarer Rösler.

Han skulle sætte holdet op til Superligaopgøret oven på et klart nederlag i Belgien, og tyskeren var godt tilfreds med måden, holdet reagerede på i kampens indledning:

– De første 20-25 minutter var rigtig gode og et godt signal efter Brügge. Efterfølgende laver vi en fejl, men vi kommer stærkt igen og får udlignet. I anden halvleg havde vi fint momentum og kom frem til flere afslutninger,, men de var skarpere, og det kostede os i dag, fortæller cheftræneren.

Uwe Rösler forlader græstæppet i Parken.
Foto: Matti Kronborg

Det handler om respons

En række opspilsfejl ledte enten til mål eller chancer i gårsdagens opgør, men Rösler mener ikke, at man bør ændre noget taktisk af den grund.

– Jeg sagde til mine spillere, at alle kan lave fejl. Jeg ser kun på, hvordan vi responderer. Og på den front var jeg tilfreds med spillerne, men Nordsjælland er bare et kvalitetshold, og de straffer fejlene hårdt, forklarer cheftræneren, som også kunne se sin anfører spille en ret anonym rolle på toppen. Men heller ikke her, ville cheftræneren umiddelbart ud med, hvad der skal ændres på for at gøre holdet farligere:

– Jeg vil ikke skyde skylden på en spiller. Anderson er tilbage efter skade og spiller fuld tid i dag og gav os meget godt. Duelund var også meget livlig i første halvleg. Det handler bare om, at vi skal være skarpere i de gode perioder, vi har, siger Uwe Rösler.

Nederlaget til FCN placerer AGF på en aktuel sjetteplads i ligaen efter to spillerunder.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.