Nicolai Poulsen (Foto: Matti Kronborg / Kronborgfotos)

Poulsen om kontraktsituationen: Det er et udstillingsvindue


| Jonas Roulund |

Nicolai Poulsen har kontraktudløb med AGF i sommeren 2024, og efter kampen i går blev han igen spurgt ind til, om en forlængelse er undervejs.

Gårsdagens målscorer, Nicolai Poulsen, leverede en ganske habil indsats mod FC Nordsjælland. Her fik han endda scoret sit bare andet mål i den hvide trøje.

Og generelt har den defensive midtbanespiller vist bedre offensive takter end nogensinde i de første kampe i denne sæson. Hænger det sammen med, at han skal til at spille sig til en ny kontrakt?

– Det er klart, at det også er et udstillingsvindue, når jeg kun har et år tilbage, så for mig handler det om at få strikket nogle gode præstationer sammen og vinde nogle fodboldkampe, fortæller Poulsen.

Nicolai Poulsen i jubel efter scoring.
Foto: Kronborgfotos

Status quo på forhandlingsgangene

Poulsen har tidligere meldt ud, at han nu vil overlade forhandlingerne om en ny kontrakt til sine agenter og i stedet fokuserer på fodbolden. Efter kampen i går aftes kunne han berette, at intet har ændret sig i den sag.

– Der er status quo. Jeg holder fokus på det inde på banen, og så har jeg folk til at tage sig af det uden for banen, siger 6’eren, som ikke lukker helt af for, at fremtiden både kan udfolde sig i Aarhus og i andre klubber – både herhjemme og udenlands:

– Narj, det ved jeg sgu ikke (om han kan spille i andre Superligaklubber red.). Som jeg også har sagt før, så er jeg stolt og glad for at være i AGF. Jeg synes, det er en fed fodboldklub og kan ikke finde mange andre steder i Danmark, hvor der er en lige så stor støtte, som vi har hernede bag målet i medgang og modgang, så for mig er AGF virkelig kommet tæt på mit hjerte, fortæller Poulsen.

Kontrakten udløber 30. juni 2024, så der er stadig god tid til at forhandle en eventuel ny kontrakt på plads, hvis det er det, man ønsker fra begge parter.

© KSDH.dk. Alle rettigheder forbeholdes.